2777
2789
عنوان

🎉هر كسي يه هر حرفي برا امام زمانش بنويسه🎉❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 71 پست

آقاجون مردم کل جهان و ایران رو نجات بدین ازاین همه سختی،میدونیم که به یادمون هستین .وحاجتی که برای خودم میخوام اینه که کمکم کنن آقا بهم خیلی هاتحقیرم کردن ،خیلی ها خردم کردند ازاقامیخوام پشت وپناهم باشه که  توجامعه ادم موفقی بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و ضاقت الارض. زمین بر من تنگ شده.

دلم گرفته از این مردم. به امید زندگی کردن فقط یک روز در حکومت شما زنده ام. لطفا زود بیا. نمیدونم کدوم بیابون یا کوه برم از دست بعضی از مردم. به شدت دلم گرفته. 

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘 

دوستان من دوروزه دخترمو از شیر گرفتم خیلی بیقراره و خیلی درد دارم لطفا واسه ام دعا کنید دخترم راحت بگذرونه این دورانو

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
ان شاالله سال بعد اين موقع بچه به بغل باشيد

ممنونم عزیزم😭به امید خدا

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
دوستان من دوروزه دخترمو از شیر گرفتم خیلی بیقراره و خیلی درد دارم لطفا واسه ام دعا کنید دخترم راحت ب ...

الهی زودتر این روزات بگذره

خیلی سخته

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

اقا جان پس کی میایی،هر چند که ما لیاقت دیدن گل روی شما رو نداریم...

شفای تمام بیماران...هیچکسی عزیزش در بیمارستان در گیر بیماری سخت نباشه...ایشالا همه برای زایمان و شادی گذرشون به بیمارستان بخوره...بحق این روزای عزیز خدا از بنده هاش امتحانای سخت سخت نگیره...همه خانوما طعم مادر شدن رو بچشن و انتظار شون به پایان برسه،خوشبختی زوج ها،پایدار شدن زندگی ها...نزدیک شدن دل زن و شوهر ها بهم ،و کمک کنید تا چشم و دلی پاک نصیبمون بشه...

الهی زودتر این روزات بگذره خیلی سخته

ممنون عزیزم😘واقعا سخته هروز گریه میکنم بخاطر التماس هاش و خودمم سینه درد بدی دارم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

سلام آقاجان توروخدابیا....دیگ ازاین دنیاوآدماش خستم الآن سه ساله ازدواج کردم حسرت مردمومیخورم حسرت خونه هاشونووسایلاشونواستفاده میکنن منم چیدم تواتاق مادرشوهرم ک اونجازندگی میکنم هرروزنگامیکنم وحسرت میخورم امابخاطرپسرم سپاسگذارتونم ک خدای مهربانم یه پسرباهوش وسالم عطاکرده برام امام زمانم ب احترام عظمتت قسمت میدم منوهم کنارشوهروپسرم خوشبخت کن واخلاق شوهرم درستش کن وصاحب یه خونه کن زودتربرم سرخونه خودم آخه جوونيم دارمیره

خدایاهزاران بارشکرت
التماس دعا

حتما محتاجم به دعا عزیزم🌹

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

میدونم که منو نمیخوای و دوسم نداری ولی خدا خودش میدونه که چرا من اینجوری شدم ...بابا بخدا منم آدمم منم دلم بیرون رفتنای دو نفره میخواد..منم دلم خنده های عاشقانه میخواد ..بغل گرم میخواد ...یه نگران نباش خودم درستش میکنم میخواد ...بابا منم هستم خدایااااا ...یا امام زمان اگه هستی اگه من دارم اشتباه میکنم بیا تو خوابم امشب و بهم بگو پس آخه کی خدا حاجت منو میده😕😕😕😔😖😖😖😖😖😔😔😔😔😔😔

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂