2777
2789
عنوان

🎉هر كسي يه هر حرفي برا امام زمانش بنويسه🎉❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 71 پست

یا امام زمان ما همه بنده ی روسیاه توایم تورو به این ماه عزیز حاجت دل همه روبده حاجت ماروهم بده خدایا هیچ مردی روشرمنده زن بچه ش تواین دوره زمونه نکن..همه ی مریضا ازروتخت بیمارستان بلند بشن..یاامام زمان دامن هرکسی که درانتظار بچست سبز کن..هرکس گرفتاره مشکل داره گره از مشکلش بازکن سایه همسرعزیزمم بالای سرماابدی وپایدارباشه بلندبگوآمین

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 
یک صبح قشنگ بی خبر می آید آن مرد بزرگ از سفر می آید وقتی همه ی منتظرانش خوابند با سیصد و سیزده ...

چقدر زمانه بدي هست كه٣١٣نفر مخلص ومؤمن واقعي پيدا نميشه

منجي عالم برسه

يا صاحب الزمان برس به دادمون

توكل بر خدا...♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ک درکم میکنی عزیزم😘 دختر منم ۱۸ ماهشه

بیشتر باهاش بازی کن

بچه ی من ک هروقت میدید من بهش توجه نمیکنم سراغ می می م رو می گرفت... تو ام بیشتر بازی کن بیشتر نوازشش کن ... محبت کن...خودتم حالت بهتر میشه

همه چیزو ول کن.. کارای خونه...بعدا میتونی انجام بدی

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

چقدر زمانه بدي هست كه٣١٣نفر مخلص ومؤمن واقعي پيدا نميشه منجي عالم برسه يا صاحب الزمان برس به دادمو ...

نه شرم و حیا، نه عار داریم از تو
امّا گِله بی‌شمار داریم از تو
ما منتظر تو نیستیم آقاجان
تنها همه «انتظار» داریم از تو...!
 ٭ 
یک عمر تو زخم‌های ما را بستی
هر روز کشیدی به سرِ ما دستی
شعبان که به نیمه می‌رسد آقاجان!
ما تازه به یادمان می‌آید هستی!
٭
شد بسته در هر دو جهان، از بس که...
خشکید زمین و آسمان، از بس که...
بد نیست اگر کمی خجالت بکشیم
خون شد دل صاحب‌الزّمان، از بس که...؟!

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
دلم گرفت پیام های شما رو خوندم... همه تون منتظرین بیاد کار و بارشما رو درست کنه... قربونت برم آقا ...

اینجا استارتر گفت حرف دلتون رو بزنید با امام زمان و ما خواسته و حرف دلمون رو زدیم ب این معنا نیس ک دوس نداریم ظهور نکنه

اینکه فقط بگیم ظهور کن باعث ظهورش نمیشه باید مومن واقعی بود و از ته دل خواست

متاسفانه یه دونه یار واقعی هم آقا نداره وگرنه تا الان اومده بود

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
چقدر زمانه بدي هست كه٣١٣نفر مخلص ومؤمن واقعي پيدا نميشه منجي عالم برسه يا صاحب الزمان برس به دادمو ...

از خود ماها میخواد پیدا بشه دیگه

ما خودمون باید اولین قدمو بزاریم

**مبارزه با نفس** بهترین و تنها مسیر

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نه شرم و حیا، نه عار داریم از تو امّا گِله بی‌شمار داریم از تو ما منتظر تو نیستیم آقاجان تنها ...

خيلي زيبااااااست

بينهايت❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

اقا جان خوش امدي

به اميد روزي ظهورت

🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎊

🎉🎊🎉🎊🎊🎊🎊

🎈🎉🎉🎊🎉🎈🎈

توكل بر خدا...♥️
بیشتر باهاش بازی کن بچه ی من ک هروقت میدید من بهش توجه نمیکنم سراغ می می م رو می گرفت... تو ام بیشت ...

حتما عزیزم الانم خواب بود ک اومدم سایت وگرنه تمام وقتم مال اونه

ممنون ک بودی😍😘😊

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

یه چیز بگم براتون ...آقا از حال روز همتون خبر  داره...شما هم از حال روزش خبر د ارین....

هر هفته کارهاتون به اقا عرضه میشه ...

اگه گناه کارید بجاتون از خدا مغفرت میخواد 

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
اقا جان تو خورشيد قلب سياه مني چي ميشه بياي و يه مرهم رو دل شيعه بزاري🎉🎊

توجّه امام مهدى(عليه السلام) به شيعيان خويش

إِنّا غَيْرُ مُهْمِلينَ لِمُراعاتِكُمْ، وَ لا ناسينَ لِذِكْرِكُمْ، وَ لَوْ لا ذلِكَ لَنَزَلَ بِكُمُ اللاَّْواهُ، وَ اصْطَلَمَكُمُ الاَْعْداءُ. فَاتَّقُوا اللّهَ جَلَّ جَلالُهُ وَ ظاهِرُونا:

ما در رعايت حال شما كوتاهى نمى‌كنيم و ياد شما را از خاطر نبرده ‌يم، كه اگر جز اين بود گرفتارى‌ها به شما روى مى‌آورد و دشمنان، شما را ريشه كن مى‌كردند. از خدا بترسيد و ما را پشتيبانى كنيد.