2777
2789
من مادر شوهرم خیلی گله ولی پدر شوهرم به همه چی کار داره لباس پوشیدن قیمت لباس رنگ خونه خلاصه به همه ...

پدر شوهر منم یکم خرده شیشه داره 

عید شده بود تازه میخواستیم بریم یا شوهرم عید دیدنی 

بعد پدر شوهرم به شوهرم گفت خونه ی همه فامیلاش نرو دو سه تاشونو برو😳😳😳

منم همون لحظه گفتم قرار نیست شما بگی کجا بریم یا نه شوهرمم پشت بندم باهاش بحث کرد

میخوان مچ بگیرن مادرشوهر منم میخوان شب نشینی چیزی بیان بی خبر میاد بیینه خونه چه وضعیه 😡

مادر شوهرپدرشوهر من اوایل بی خبر میومدن من باردار بودم سوت..ن برام سخت بود در میاوردم مینداحتم رو مبل یا لباس خواب و اینا.تو خونه هم راحت میپوشیدم بعد تو یه ساختمون بودیم یهو می دیدیم دم درن شوهرم میگفت تو برو اتاق لباس بپوش باباش اینا رو پشت در نگه میداشت لباس هام جمع میکرد دیگه یه مدت دیدن معطل میشن بی خبر نیومدن

بعد مادر شوهرم صبح ها که شوهر سر کار بود میومد میگفت خونه چرا نامرتبه ظرف چرا کثیفه منم می گفتم علی اومد میشوره اونم میگفت بشور یه دیقه میگفتم نه دکتر گفت زیاد واینستم غذا هم نباس میپختم.اونام فامیلاشون سقط زیاد بود مثلا برادر زاده شون از ماه دوم بارداری استراحت مطلق بود من تا روز قبل زایمانم سرپا بودم.شب قبل زایمان خودم از مطب دکتر تاکسی گرفتم برگشتم بعد انتظارات هم داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  یبار اداشو دراوردم  

یبارم توی جمع به در گفتم دیواربشنوه 

گفتم چرا فلانی مثل سگ پارس میکنه 

همه متووحه شدن ولی چون غیر مستقیم گفته بودم کسی نتونست چیزی بگه 

اخه مادرشوهرم بعضی وختا 

پاچه میگیره الکی من نمیفهمم مشکلش چیه 

بچه هاش میگن بکشید کنار تیر نخورید

خوب اون دعوا رو شروع کرد،من فقط جواب دادم. من اصلا سیاست ندارم.

عزیزم منم نداشتم کم کم یاد میگیری نگران نباش 

فقط به هیچ عنوان با شوهرت جلوی اونا بد رفتار نکن حتی اگه بحث کردین

میبینی زبون ادم چی میکنه ؟ امان از زخم زبون

اره واقعا كاش همه ميفهميدن هرحرفيو نبايد بزنن،

باورت ميشه مامانم بخاطر كاراي خانواده بابام عصبي شده و هنوزم ك هنوزه اثراتش هست

به نام قدرت مطلق الله
الهی بمیرم براش حالا بابات با مامان خوب هس؟

اره ولي خب اون تاثيري ك رو زندگيش گذاشتن هنوزم آزارش ميده،

عمم انقدددددد عوضي بود ولي چوبشو خورد ادم شده ك ديگ بدرد نميخوره

هميشه ميگم كاش اون موقع سن الانمو داشتم نميذاشتم هيچ غلطي كنن

به نام قدرت مطلق الله
اره ولي خب اون تاثيري ك رو زندگيش گذاشتن هنوزم آزارش ميده، عمم انقدددددد عوضي بود ولي چوبشو خورد اد ...

نمیدونم اون دنیا چجوری میخوان جواب بدن 

وااااالا