2777
2789

سلام اگه دوس داشتین شماام بگید.اولین سفره من دوران نامزدی بود با خونواده شوهرم و برادرشوهرم رفتیم مشهد و شمال هزاربار دعواشون شد سره اینکه فلانی کار نکرد فلانی غذا خوب نپخت فلانی ب زنش اینو گفت فلانی ب شوهرش اینو گفت بعد منو نامزدم باهم حرف میزدیم مادرشوهرم میگفت واااای چقد پررویی تو دختر هنوز ن ب داره ن ب باره در اخرم شوهرم میومد تو اتاقی ک منو خواهرش و عروسشون بودیم بعضی وقتا برا حرف زدن و اینا مامانش میومد بیرونش میکرد میگفت اینجا بچه ام هست انقد نچسب ب زنت واااای حالم داشت بد میشد ک باباش برگشت بهم گفت لباسات واقعا کوتاه و باز و شرم اوره ارایشم نکن خودتو جمع و جور کن اگه دوس نداری شوهرتو از دست بدی همهههه ام جمع میشدن مشروب و قلیون ولی منو منع کرده بود پدرشوهرم و مادرشوهرم میگفتن تو حق نداری قاطی شی.متنفرررررررم ازشون

درون هر انسان ک میشناسی...انسانیست ک نمیشناسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ماهم تو نامزدی با مادرشوهذ و خاخرسوهر و شوهرس رفتیم شمال از همون تو راه شروع شد تا برگردیم دیگ کلا دیووکه شده بودم تو مسافرت گفتم من برمیگردم .مثلا مادرش میگف چرا جاهارو جمع نمیکنخ یت لباساسو جمع نمیکنه یا کارنمیکنه و....یا میگف صبح جرا زود رفتین بیرون ک جا جنع نکنید

میشه واس زود مامان شدنم دعاکنید

نشسته بودیم بعد من رژیم داشتم گفتم به شوهرم واسم کم بکش گفتن چرا گفتم رژیم دارم پدرشوهرم گفت حالا تو چیم هستی ک رژیمم میگیری 😑

تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏

چندباری شوهرم اصرارداشت باهاشون همسفربشیم ولی خداروهزاران بارشکرقسمت نشد.خونواده شوهرالبته بعضیاشون بهشت روجهنم میکنن

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪

منم عید رفتم.دست ب سیاه و سفید نزدم.کارهم نکردم.پچپچ هاشونم میشنیدم ک پشت سرم حرف میزدن.منم ب ی ورم نگرفتم تا بیشتر بسوزن نکبتا😂😂😂

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹