2777
2789
عنوان

فکر کنم با گرده افشانی باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6467 بازدید | 177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم میگه اگر کوتاهی کرده بودم و حواسم نبود زوم نمی اومد کامل رعایت کردم

چه حکمتیه

خدا خواسته شمام راضی باشین

ولی خیلی سخته

نمیدونم چی بگم

من پسرم ۳ سالشه میگم فعلا زوده و نمیخوام

برا شما دیگه خیلی سخته

خدا خودش کمکت میکنه

مبارکه ...

خدا به یکی نمیخواد میده .. 

به یکیم چندین سال منتظره نمیده .. 

خدایا حکمتت رو شکر

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

استارتر من بافاصله ۱۱سال اوردم واقعااا تحت هیچ شرایطی دومی رونمیخواستم اما پسرم بقدری اصرار کرد ک بعد ۱۱سال کوتاه اومدم .و الان خیلی پشیمونم ک چرادیراوردم بقدری ک لذت داره بازیهای دونفرشونو...فقط پسرم یکسره میگه مامان کااش کاش که من یکسالم بود میاوردی  دوستام ک یکسال اختلاف دارن خیلی باهم جورن.شماهم درسته براتون خیلی سخته .اما برای بچه هات واقعا خوبه.فقط بعد زایمان حتما یک روش مطمئن جلوگیری کن مثلا بستن لوله اگر انجام بدن

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
بچه ها امکانش هست تست اشتباه باشه چن روز بعد از تاریخی ک باید پری بشیم ونشدیم تست جواب میده؟؟؟حتما ...

بله  امکانش هست

صبر کن

اگه  خچند روز از پری گذشته و مشکوکی  آز خون بده

ای جان توفیق اجباری شده عزیزمم 

منم خیلی دلم میخواد دخترم الان دوسال و سه ماهشه 

خیلی دوست دارم یکی دیگه بیارم حتی زودتر از این اما جرات ندارم میترسم 

بارداری سختی داشتم و ویار های وحشتناکی و بخاطر کارم هم میترسم جون خیلی محدود میشم اما اگر یهویی باردار میشدم خب خوشحال میشدم 

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

خدابه مامنتظراهم نگاهی بندازه ماهم دوتادوتابیاریم ان شالله.نگران نباش من وخواهرمم مث بچه های شماییم وارتباطمون خداروشکرخیلی خوبه چون باهم بزرگ شدیم

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم