2777
2789
عنوان

فکر کنم با گرده افشانی باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6468 بازدید | 177 پست

دختر عموهای من 15 ماه اختلاف سنی دارن! 

بچه بودیم خییییلی اذیت میکردن اما الان مثل دوقلوها هستن، خیلی باحاله! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

میترسم برای پسرم کم بزارم.  دلم براش میسوزه.  میخواستم هر روز ببرمش پارک  همش تصور میکردم ببرمش پارک اونم روی چمنا بدوبدو میکنه.  الان با یکی دیگه چطور براش وقت بزارم آخه.  

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها جواب منو بدین لطفا.تست رو چند روز بعد باید داد؟؟ناشتا؟؟؟

من برای قبلیم یک روز  از تاریخ پری گذشته بود.  ناشتا هم نبودم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
بله  امکانش هست صبر کن اگه  خچند روز از پری گذشته و مشکوکی  آز خون بده

الان تقریبا ۶روز گذشته.دیشب تست دادم منفی بود.امکانش  هست اشتباه باشه.کی دوباره تست بدم

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
بچه ها جواب منو بدین لطفا.تست رو چند روز بعد باید داد؟؟ناشتا؟؟؟

ناشتا باشی بهتره 

ولی من خودم یه هفته بعد زدم منفی بود دکتر بهم گفت بستگی داره لقاحت کی انجام شده باشه واسه من بعد از 13 روز مثبت شد

عزیزم فقط یه توصیه 😏😏😏😏😏 هیچوقت تحته هیچ شرایطی جلوی هیچککککسسسس نگو ناخواسته بوده با اعتماد ب ...

منم برا هردو ناخواسته .اولی گفتم ناخواسته بود ولی دومی گفتم خودمون خواستیم والا ب اونا چ مربوط

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

استارتر عزیز 

اگر کارت رو خیلی دوست داری و حقوقش خوبه پرستار خوب بگیر دوتاییشون رو نگه داره و باخیال راحت سرکار برو

اما اگر شوهرت درآمدش خوبه و فقط برای سرگرمی سر کار میری میتونی نری

خواهر من رشته حقوق دانشگاه دلتی درس میخوند واقعا هوشش خوب بود و شاگرد اول شد و فوق لیسانس رو بدون دادن کنکور خوند میخواست دکترا بخونه که باردار شد گفت باشه بعدش میخونم الان بچه اش 2 سالشه که دومی رو بارداره کلا درس و کار و همه چیز رو بوسید کنار گذاشت گاهی من واقعا حیفم میاد و غصه میخورم که با این همه هوش خونه داری رو انتخاب کرد اما خودش میگه من به خاطر زندگی و بچه هام این کار رو کردم که بچه هام شادتر باشن بیشتر باهاشون بازی کنم و درکنارشون باشم خدا قطعا به خاطر این فداکاری اون دنیا عوضش رو بهش خواهد داد. 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
میترسم برای پسرم کم بزارم.  دلم براش میسوزه.  میخواستم هر روز ببرمش پارک  همش تصور می ...

عزیزم خداروشکر کن 

فقط دعا کن سالم باشه 

و برای کسایی که چندین سال در حسرت هستن و. با بیمارهای سخت زنان گریبان گیر هست فقط دعا کن خدا به حق عدالت و. بزرگی خودس این طعم شیرین مادری رو نصیب همه چسم انتظارها هم بکنه. 

بمیرم برای دل خواهرم...... 

خوا حکمتت رو. شکر.... یکی نمیخاد و میدی یکی چند سال خون به جیگره و. نمیدی..... چه حکمتی توشه؟