2777
2789
عنوان

فکر کنم با گرده افشانی باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6466 بازدید | 177 پست
یک هفته.  اصلا فکرشم نمیکردم.  دیروز یکی تاپیک زده بود با همین شرایط منم به سرم زد بی بی چ ...

منم یه هفته هست پریود نمیشد تست دادم.ولی از اون مدل دیگش.منفی بود.امکانش هست اشتباه باشه؟؟

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر به من فک کن

من تو عقد😐

تو خداقل میگی یه رابطه داشتی 😂😂😂😂من که رابطه اشم نداشتم😂😂😂😂ببین چه حالی بودم😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
با پیشاب باردار نمیشن مگر اینکه مردا حواسشون جمع نباسشه

همسرم میگه اگر کوتاهی کرده بودم و حواسم نبود زوم نمی اومد کامل رعایت کردم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
همسرم میگه اگر کوتاهی کرده بودم و حواسم نبود زوم نمی اومد کامل رعایت کردم

امکان بارداری با پیش آب هست عزیزم

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼