2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر در یک ساختمون

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال با جاریم همچین وضعی داشتم سخت نگرفتم اما خب جاریم بودو بقیه خانواده همسرم خوبن .اما در قبالش اون بهم بدی کرد ی مدت ناراحت بودم چرا وقتی میتونستم ببرم نبردیم .اما الان میبینم که چقدر ضرر کرده .زمین گرده برمیگرده ب ادم 

ورودی یکیه ولی هر طبقه جدا. میترسم دعوا بشه عروسیم خوب برگزار نشه.بعضی وقتا میگم فقط مغاره زو ...

وقتی همسرت اینطوری پشتته قشنگ میخت رو محکم بکوبون بهش سخت بگیر ولی ته تهش یه درصدم به فکر اونا باش ...

من خودم به شخصه وقتی پدرشوهرم بخواد سه طبقه بگیره میرم طبقه سوم میشینم چون هم سخته هی بخوان بیان برن هم اینکه به مرور تا پول جمع کنیم فیلم میام که پام مشکل داره نمیتونم کمرم ال بل 😂 تا از اونجا بریم . 

اگه شوهرت میفروشه بزار بفروشه برو یه خونه بخر حوصله دردسر داری

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

نامزدت چند ساله شه؟؟چقدر درامد داره ؟ پول ساخت 3 طبقه ساختمان رو داشت  بعد اومدین خودتون انداختین او کار شریکی ؟؟؟ از اول اشتباه بوده

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

سلام عزیزم

منم طبقه پایین مادرشوهرم همههه چی مجزاس 

اما بدی داره 

من گاهی گریه میکنم بخاطرش 

شمام کاش نری

برا من یکیش اینه که مهمون بره بیاد یا جایی برم از پنجره نگاه میکنه 

میپرسه امروز کجا بودی و...

چون صبا دیر بیدار میشم متلک میشنوم 

به رفت امد شوهرم گیرمیدن 

ازم میپرسن کجاس

خودشون شدیدا پنهان کارن وسیاستی

اما منو تا دعوت نکنن نمیرم خونشون 

حتما لباس بیرون مانتوو.... تن میکنم میرم مهمونی خونشون

درحدی که وظیفس کمک میکنم گاهیم نمیکنم که نشه وظیفه

خوبیو خانوادمو همیشه میگم به شددددت با همسرم خوبیم کنارشون البته خونه هم همینطوریم بیرون بیشتر

تازه اینم متوجه شدم نباید از هدفامون حرفی بزنم قبلا میگفتم خیلی ناراحتم نمیدونسم نباید بگم

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍
بهشون سخت نگیر که بقول خودت دامنتو بگیره.چون مطمئنم ک دامن ادمو میگیره اما اونجام نرو ب همسرت بگو که ...

سلام عزیزم .اره منم از این میترسم.همه میگن چون مادر شوهرت ناتنی مثل بقیه شاید نباشه ولی من از الان دارم میبینم ک چکارا میکنه خودشو ی عروس میدونه تا مادرشوهر.میترسم چون مادر نیست فردا دلش برا زندگیمون نسوزه هر چی باشه مادر شاید بخاطز پسرش کوتاه بیادولی این نه.خیلی اشتباه کردم .......

یه خواهرشوهر بشدددت  باسیاست مجرد دارم 

باهاش سرسنگینم مث خودش

پنهان کاری میکنم

یعنی سعی میکنم حرفی نزنم متوجه برنامه های روزانه م بشن 

ناخن کاشتم کلی سوال جواب کردن گفتم شوهرم عاشق ناخن بلنده 

اما میگم کاش ج نمیدادم تا دیگه نپرسن چراااا توضیحشون دادم

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍
نامزدت چند ساله شه؟؟چقدر درامد داره ؟ پول ساخت 3 طبقه ساختمان رو داشت  بعد اومدین خودتون انداخت ...

سلام 34 سالشه کارش خوبه خداروشکر. پول ساخت  ک یکم سرمایه داشت بقیشم وام گرفته بیچاره الان قسط میدیم ولی خونه به اسم خودمونه فعلا هر 3 طبقه

سلام عزیزم .اره منم از این میترسم.همه میگن چون مادر شوهرت ناتنی مثل بقیه شاید نباشه ولی من از الان د ...

ببخشید سلام.

الانم دیر نشده وقتی همسرت پشتته قبل از عروسی همه کار بکن که اونجا نری اینکه میگن برو پول جم کنی برا وقتیه ک خودت نساخته باشی وقتی خودت ساختی ینی پول خودته خونه خودته .اونجانرو مطمئن باش پشیمون میشی

ودرمورد احترام ک میگی ب اونیکی جاری میذارن به تو نه .خب عزیزم بنظرم اشتباهایی داری چرا ظرفارو جم میکنی تنها میشوری ؟داری بد عادتشون میکنی وقتیم که همسرت هواتو داره اون باید نذاره بد رفتاری بهت بشه

من یبار مادرشوهرم اومد غذا بکشه کل گوشتارو ریخت رو غذای جاری حاملم و دوتا پسراش منم بدون گوشت.من احترام خودمو نگه داشتم و یکی دوقاشق خوردمو دیگ نخوردم اومدم خونمون .همسرمم سرکار بود