سلام دوستان من 3 سال نامزدم تک دختر و خواهر ندارم ک باهاش دردو دل کنم ترخدا کمکم کنید.من  با فامیل دور مادرم نامزدم.امسال قراره ازدواج کنیم بریم خونه ای ک قبلا خونه پدرشوهرم بودو نامزدم با سرمایه خودش3 طبقه ساخت.طبقه اول برا پدرشوهر و زنش . مادر شوهرم فوت کرده 5 سالی میشه.طبقه دوم برادرشوهرم ک مجرده و نقش خواهر شوهرو داره حسود و تیکه بنداز .یه برادر دیگه هم داره ک ازدواج کرده و جاری دارم ک از وقتی من نامزد گردم قهر کرده بااینا و حتی من .طبقه سوم و مغازه  هم مال ما شده چون سرمایه از ما بود. ی خونه کلنگی هم دارن ک برا اون یکی برادر شوهر و خواهر شوهرم .نامزدم دوتا ماشین داشت یکی رو برای خونه فروختیم یکی هم داده پدرشوهرم کار کنه.اینم بگم ک پول ماشین پدر شوهرم 2 سومشو نامزد من داده بقیشو برادر شوهرمجرد .اولش قبول کردم برم چون فامیل بودیم و دوسشون داشتم.ولی تو این 3 سال ی جوری رفتار کردن ک پشیمونم از کارم. بهمون ماشین نمیدن در حالی ک نامزدیم باید بیشتر هوامونو داشته باشن.جایی میریم باید اوناروهم ببریم چون ناراحت میشن و بعد سفر سرد برخورد میکنن و نامادری شام سرد میزاره جلومون ک تلافی کنه.پدرشوهرم جواب سلام و خدافظیمونو نمیده اگ نبریم با خودمون.برادرشوهرم ماشین نمیده میگه برین زود بیاین.خلاصه خیلی چیزای دیگه ک اینجا نمیشه تایپ کرد.ولی جاریم ک همش باهاشون قهر میکنه دوسش دارن البته بگم میترسن دوباره قهر کنه و عروسیمون نیاد. بیاد میرن استقبال.میگن بریم پیشش بشینیم ناراحت میشه.و منو تنها میزارن.وقتی میرن بدرقه میکنن تا پایین و وقتی اونا میرن سفر کسی انتظار نداره اینارو ببرن  ناراحت نمیشن.حسودی نمیکنم از این ناراحت میشم ک قدر خوبیامو نمیفهمن همه کاراشونو من میکنم سفره پهن کن جمع کن ظرفارو تنهایی بشور و.... .اون میاد مثل مهمون مانتوشم در نمیاره دست به سیاه سفیدم نمیزنه و با احترام میره .ولی من ک نامزدم هیچکدوم ندیدم.برادر شوهر مجردم وقتی میرم جواب سلام و خدافظیمو نمیده و با اون یکی جاریم عالی رفتار میکنه.الان پشیمونم میگم چ اشتباه بزرگی گردم.فردا بخواد زن بگیره چی میشه تو ی شاختمون.الالن نامزدم این برخورد دارن فردا چکار میکنن االا بنظرتون چگار کنم.برم تو اون ساختمون یا خونه و مغازه رو بفروشیم جدا شیم؟البته مطمیئنم نمیزارن بفروشیم میگن با غریبه نمیتونیم زندگی کنیم.بعضی وقتام مخوام اجاره بدیم برم خودم اجاره.ولی دلم برا نامزدم میسوزه ک با اون همه زحمت خونه رو ساخته بقیه بشینن ما بریم اجاره.....اینم بگم نامزدم خیلی خوبه پشت منه.