اره عزیزم خوبه حرمت ها شکسته نشه ولی مطمئنن خانواده شوهرت نمیذارن اونجا اگه ورودی یکی باشه بفروشید چون واقعا سخته و اینم برا خودش یه درگیری هست ولی اگه تونستید بفروشید یه درصدم غافل نشو و زود بفروش برو ..
دوما من خودم به شخصه تو خونه که پدرشوهرم داد میشینم و میخواد اینجا رو و خونه خودش رو بفروشه یه سه طبقه برا خودش و پسراش بگیره یه جا باشن منم الان موقعیت خونه خریدن اصلا ندارم و مستاجری هم خدایی تو این گرونی نمی ارزه ولی یه مدت میتونم اونا تحمل کنم تا پولامون رو جمع کنیم خونه بخریم ولی اگه برم مستاجری تا اخر عمر به هیچ جا نمیرسم تو این اوضاع گرونی . ولی یه ریال نمیزارم شوهرم به پدرش کمک کنه تا خونه بخره حتی اگه بخواد نصفش رو به اسمش بزنه چون بدرد نمیخوره
از دست کسی هم ناراحت بشم درم رو میبندم تو خونه خودمم کاریش ندارم اگه اون بیاد خونه من به عنوان بزرگتر بهش احترام میزارم ولی سرسنگین ...
حالا با شوهرت فکراتون رو هم بزارید بهتر به نتیجه میرسید وگرنه کسی که بخواد دخالت و تیکه بندازه از دور میندازه ...
من ابجیم کرجه از ما سه ساعت دوره راهش بعد خانواده شوهرشم تو شهر ما هستن اون وقت دوساله ازدواج کردن چه دعواهایی به خاطر خانوادش با شوهرش نداشته تا جایی که پدرشوهرش رفته بودن عید خونشون دعوا کرده باهاش زده تو گوش خواهرم شوهر بی غیرتش هیچی نگفته ابجیم زنگ زد مامانم اینا رفتن اوردنش الانم دنبال کارای طلاقه ...