2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30789 بازدید | 545 پست
طوری  توضیح  میدی  انگار  میگی  برو از سر کوچه  دو تا بستنی  بخر ...

عزیزم وقتی پیاز کیلویی ۱۵ تومنه توقعداشتی آی وی اف چقدر باشه ۵ تومن😑😐

دیگه بدون بچه نمیتونن که بمونن ماشینشونو بفروشن قرص کنن 

به نظرت ارزش نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین . منم اشک همسرمو سر همین موضوع دیدم برای اولین بار😳

منتظر معجزه خدا باشید .امضامو بخونید ☺

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
خواهر گلم انگار گذشته خودم داره تکرار میشه  ۶ سال پیش بعد از یه سقط که داشتم و آزمایشها و ...

خداروشکر .

منم یه تاپیک زدم از معجزات خدا جهت بارداری  ... تو امضام هست دوست داشتین  داستان خودتونو بنویسین

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

سلام دوست عزیزم،راستش من چند دقیقه ای میشه که عضو نینی سایت شدم ،البته نزدیک به سه ساله که خواننده ی خاموش هستم ولی با دیدن مطالب شما دوست عزیزم بسیار غمگین شدم و اشکم دراومد،تصمیم گرفتم عضو بشم تا شماره تلفن حاج آقا قنبری یا همون حاجی نباتی معروف رو براتون بزارم اگه رفتید پیشش و به حاجت دلت رسیدی برای شادی روح مادرم دعا کن عزیزم

فقط ب همه خانما یی ک تازه ازدواج کردن و بچه نمیخوان توصیه میکنم حتما ازمایشا و سونوهای لازم رو بدن ک ...

سلام ازطب سنتی کمک بگیریه خانوم مشابه شرایط شما بودازیه دکترطب سنتی کمک گرفت الان حامله است. بهش گفته بودن حامله نمیشی فقط باخوردن گرمیجات ویه سری نکات دیگه

پدر شوهر من همین کارو با ما کرد اون موقعی که اومد خواستگاری من گفت یه مغازه به نام پسرمه و 12 سال از ...

عزيزززم قبلشم ده سال سر مونو كلاه گذاشت به خاطر اينكه بيگاري بكشه نگه داشت زيرزمين خونش هي گفت بفروشم براتون خونه ميخرم اخر هم فروخت ٥٠تومن پول  پيش اونم به زور داد گفت من خودم لازم دارم تو خيلي مردي برو ماشينت رو بفروش با مترو برو سركار بيا همين ٥٠هم نبايد بدم باز شوهر احمق من رامش شد دوسال ديگه هم بعد اون گولش رو خورد

منو پسرام   
دکتر رستمی ۲۰ تومن

پیش رستمی رفتین خیلی گرونه ویزیت ودارهای رستمی بیست تومن ظلمه درحق ما بخدا منکه فعلا باید درحسرتش بمونم بااین بی پولی

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

استارتر خیلی ها بودن که با چله عاشورا ایت الله حق شناس به حوائج بزرگشون رسیدن

تو تلگرام،کانال دوستداران آیت الله حق شناس را سرچ کن و عضوش بشو

عکس کسایی که حاجت روا شدن و مشکلشون را گزاشته توش 

همچنین روش صحیح این چله راهم گزاشته.

التماس دعا عزیزم

برامنم دعا کن

الهی که زود زود خبر مادرشدنت بدی

اگه مادر شدی و حاجت گرفتی حتما تاپیک بزن شادم کن عزیزم

از حالا بهت میگم مادر نمونه میدونی چرا؟

چون داری میری بچه ت را از بزرگ آقای عالم امام حسین بگیری

کجا هس کدوم شهر؟قم؟

قبلا قم بود، بعد رفت مشهد.الانم نجفه.نذاشتن کار کنه.نون خیلیا داشت آجر میشد.الان باید بری پیش شاگرداش که تقریبا همه شهرها هستن.مرکز اصلیشون هم تلفنی کار می کنه.

کانال رسمی اطلاع رسانی مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان. سایت فروشگاه آیت الله تبریزیان

مدیریت مرکز: (فریدونی).

شماره تماس:02533803011

نه 10 ماه شد پریود نشدم کلا یک سال ونیمه ازدواج کردم.  از, همون اول هم تو اقدام بودیم.   ...

عزیزم خب شاید یائسه نشده باشی دکتر نرفتی؟

اگه فضولی نباشه میشه بپرسم چن سالته دوس نداشتی نگو

پیش رستمی رفتین خیلی گرونه ویزیت ودارهای رستمی بیست تومن ظلمه درحق ما بخدا منکه فعلا باید درحسرتش بم ...

عزیزم رستمی مرکز خصوصی هست واس همین گرونه وگرنه چندتا دوستام رفتن بیمارستان دولتی زینبیه یه دوازوه سیزده تومنی هزینشون شده

مامان دوقلوها هستم😍😍