2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30789 بازدید | 545 پست
 مشکل از من 

ایشالا زودتر حاجت روا بشید عزیزم

چه همسر خوبی

میدونم چقدر واسه دوطرف سخته واستون صلوات فرستادم مشکلتون زودتر حل بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان ب همین زودیا قراره مامان بشی 😍😍😍😍😍

خدا از زبونتون بشنوه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
ممنون از همتون ،،هیچکس از مشکلمون اطلاع نداره ک بخوام بهشون بگم و درد دل کنم ،فقط اینجا رو داشتم ک ب ...

خواهر گلم

انگار گذشته خودم داره تکرار میشه 

۶ سال پیش بعد از یه سقط که داشتم و آزمایشها و پیگیری بعد سقط متوجه شدیم همسرم مشکل داره.واریکوسل شدید.تعداد اسپرم خیلی کم.مورفولوژی بد.منم عکس رنگی که دادم نشون داد هر دو لوله رحمن چسبندگی شدید گرفته.

دکتر گفت ای وی اف

ما هم قرار بود ماشینمونو بفروشیم برای هزینش.ماه بعدش طبیعی حامله شدم.من حتی یک درصد هم احتمال نمی دادم بچه بمونه.همش نگران سقط بودم.

الان پسرم ۶ سالشه و یک دختر یک ساله هم دارم.خدا برای من دوبار معجزه کرد در کمال ناباوری.هر دو طبیعی

اینا رو گفتم تا اصلا امید رو از خودت دور نکنی.خیلی خوب ذرات می کنم.چه روزایی رو گذراندیم با اشک می خوابیدم.حرف مردم....

به خدا توکل کن و ضد البته دنبال درمان هم باش.خیلی ها از طریق ای وی اف بچه دار شدن.و بعد بچه اول بطور طبیعی هم باردار

امیدوارم خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه

خواهرمنم ۶سال پیش گفته بودن نمیتونه نینی دار شه..چند بار رفت کاشت نمیدونم از چه نوعش بود ..نگرفت و دیگه بیخیال شدن در عین ناباوری بعد اون همه سختی به روش طبیعی خدا بهش یه پسر خوشگل و چند ۳سال بعدشم یه دختر ناز  داد...خودمم مشکل فیبرم دارم..دکتر فک نمیکردباردار شم..دیروز آزمایش دادم و مثبت بود..خدایا شکرت...همیشه با گریه به خدا بگو من میخوام مثل بچه ای که پیش مامانش گریه میکنه..شیرخواره امام حسین رو فراموش نکن که چه گره هایی باز میکنه امیدت به خدا منم که تازه مامان شدم دعات میکنم ایشالا دامنت سبز بشه

الهی آمین . منم اشک همسرمو سر همین موضوع دیدم برای اولین بار😳

درکتون میکنم واقعا سختههههه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیز دلم خدا کمکتون کنه ان شاءالله  ناامیدی بزرگترین مشکل ناباروریه بخدا خیلیا دقیقا همون موق ...

بله ولی واقعا من اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم شده هر لحظه تو ذهنمه

درکتون میکنم واقعا سختههههه

ان شاءالله ک بزودی رود دامنت سبز بشه .

مشگل از همسرته🤔

چند سالته

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
الهي به حق اين شبهاي عزيز خدا مرادتون رو بده

ممنونم

عزیزم درگاه خدا جای نا امیدی نیس.مردام ادمن احساس دارن بزار گریه کنه توام همدردی کن نزار تو خودش بری ...

بیچاره شوهرم تو روی من اصلا تا حالا گریه نکرده اینم اتفاقی دیدمش بیصدا داشت اشک میریخت دلم کباب شد واسش و البته احساس شرمندگی ک من باعث این مشکلم 

اسی با اجازت  دخترم تیرویید سه روزگیش ۶ بود گفتن مشکوکه رفتم آز داد دوباره شد ۱.۹. بعد ۲ ...

من ک اطلاعی ندارم عزیزم ولی براتون دعا میکنم و اینکه اگه میخواین مطمئن شین پیش ی دکتر دیگه هم ببرینش

خیلی ناراحت شدم .با تمام وجودم دعا میکنم که حاجت روا بشین و به مراد دلتون که برسین

محتاجم ب دعاتون 

الهی به حق همین اشک های مردخدابهتون بچه بده

آمین 

سلام خواهرم خوبی دیوووونه معلومه ک مامان میشی عمه ی من ده سال بود بچه دارنشد والان ی دختر ناززززز ب ...

مرسی عزیزم ایشالله ماه اینده اقدام میکنیم ،خداروشکر برای عمتون خیلی خوشحال شدم ایشالله خدا بچشو حفظ کنه