2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30789 بازدید | 545 پست
بچه ندارید شما؟

نه

10 ماه شد پریود نشدم

کلا یک سال ونیمه ازدواج کردم.  از, همون اول هم تو اقدام بودیم.  زود, فهمیدم که مشکل دارم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

یه سری مطالب آموزشی خوب! روی کلمات آبی کلیک کن تا بازشه:

معیار‌های ازدواج

تداوم عشق در زندگی مشترک

افسردگی و تنهایی

افرادی که گریه می‌کنند قوی ترند!

رفتار با کودک بعد از طلاق

کودکان و نوجوانان: مهارت دوست یابی کودک

علت میل به تنهایی در نوجوان

کودک خجالتی

کودک اجتماعی

پرخاشگری کودکان

به نام خدای مهربان*الهم صل علی محمد و آل محمد*  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر عزیز ما هم مشکل داشتیم ولی مشکل از شوهرم بود ی سقط داشتم پنجاهروز خونریزی داشتم بعد یکسال شوهرم عمل کرد کلی هزینه و دردی که کشید الان سه ماهه باردارم هر دفعه ی جور حرصمو درمیاره،مردا این روزا زود یادشون میره دلت به حال خودت بسوزه

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
خواهر گلم انگار گذشته خودم داره تکرار میشه  ۶ سال پیش بعد از یه سقط که داشتم و آزمایشها و ...

من حرف شما رو باور دارم ..چون یکی از صمیمی ترین دوستام که مشکل بارداری داشت وپیش دکترای معروف زیادی رفت و همه نظرشون به ای وی اف بود ..چون همشون میگفتن اصلا تخمدانت فعال نیست و غیر ممکنه حامله بشی ..ولی بعد یه سال طبیعی حامله شد ...استرس خودش بزرگترین عامل ناباروری هستش ‌..ورزش کردن که خودش یه کمک اساسیه واسه بارداری ..

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)
پیش دکتر طرازی برو زرنانی تو تهران هم متخصص ایمونولوژی هست توکلی هم تو ابن سینا متخصص ایمونولوژی هست

تهران نیستم شهرستانم

لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏
عزیزم من یه دکتر میشناسم اصفهان تخصصش همینه  خیلی جواب گرفتن دکتر رویا  شرکت

متاسفانه راهم خیلی دوره رفت و امدم خیلی سخته اگه گرگان باشه باز میتونم برم

لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏
فقط ب همه خانما یی ک تازه ازدواج کردن و بچه نمیخوان توصیه میکنم حتما ازمایشا و سونوهای لازم رو بدن ک ...

من شنیدم الان هزینه ای وی اف و دولت تا ۹۰ درصدشو پرداخت میکنه نگران نباش 

دلم روشنه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

چقدر امضات حالمو بهتر کرد من الان یک ماه از چهارمین سقطم میگذره یعنی امیدم زیر صفره 

ان شاءالله به زودی زود خبرهای خوب بهمون بدی مامان بشی امشب شب ولادت امام حسین هست نذر کن فرداشب آقا و سرور من آقام قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ولادتش هست نذر کن ان شاءالله که حاجت روا بشید من رو هم از دعای خیرت بی نصیب نگذار دوست عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
الهی آمین . منم اشک همسرمو سر همین موضوع دیدم برای اولین بار😳

الهی    امضات دلمو لرزوند😢😢😢 به حق مولود امشب  عیدی بگیری از دست حضرت زهرا

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
شوهر من سه شبه داره گريه ميكنه به خاطر كاري كه پدرش در حقش كرد به دروغ دوسال با زندگي همسرم بازي كرد ...

پدر شوهر من همین کارو با ما کرد اون موقعی که اومد خواستگاری من گفت یه مغازه به نام پسرمه و 12 سال از من و همسرم کار کشید اخر سر کلا زد زیر همه چیز و گفت من نگفتم کل زندگیمونو به باد دادباز خوبه شما بعد دو سال فهمیدید