2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30789 بازدید | 545 پست
ای بابا منم دیر دیر پری میشم دوماه یبار هنوز دکتر نرفتم نکنه منم اینجورم . از کجا متوجه شدی عفونت دا ...

حتما برو حتمااا ک اگ مشکلی هست خدای نکرده تا سنت پایین تره بهتر جواب بگیری

ازم سونو رحم و واژن گرف

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله به همین زودی مامان بشی. خیلی ها با ای وی اف نتیجه گرفتن. توکل کن به خدا. خدا مهربونه

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼
حتما برو حتمااا ک اگ مشکلی هست خدای نکرده تا سنت پایین تره بهتر جواب بگیری ازم سونو رحم و واژن گرف

دیگه دیر شده ۳۱ سالمه از ۱۴ سالگی که پری شدم همینجور بودم هرچی میخواس سرم بیاد اومده دیگه😑

دیگه دیر شده ۳۱ سالمه از ۱۴ سالگی که پری شدم همینجور بودم هرچی میخواس سرم بیاد اومده دیگه😑

خب پس چرا نرفتی؟برو بابا هنوزم وقت داری دیر نیس

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
خب پس چرا نرفتی؟برو بابا هنوزم وقت داری دیر نیس

دارو شیمیایی میدن بدتر میشه ادم.... حالا یکسال اقدامم میکنم اگه نشد بعد میرم.. خواهرم رفت یه مشت دارو شیمیایی دادن بدتر شد تا اخرش مجبور شد ای وی اف کنه

دارو شیمیایی میدن بدتر میشه ادم.... حالا یکسال اقدامم میکنم اگه نشد بعد میرم.. خواهرم رفت یه مشت دار ...

طب سنتی برو

پیگیرش باش

پسر دایی منم ۱۱ سال بچه دار نمیشدن دقیقا همون ماه که دکتر به خانمش گفته بود پری بشی اماده میشم برای ای وی اف طبیعی باردار شد   خدا بخاد همه چی میشه فقط کافیه بخاد  

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
وای چقد خوب عمل چی انجام دادن براش؟منم جف لوله هامه

نمیدونم اسمه عملشو سال 85عمل کرد ، دکتر فقط تونست یکی از لوله ها رو پاکسازی کنه با همون یه لوله ، سه تا بچه اورد ، سر بچه آخری سزارین کرد و لوله هاشو بست که دیگه حامله نشه 

استارتر  خودت تنبلی داری شوهرت سالمه؟

من مشکل دارم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
دوست خوب و عزیزم من یه تاپیک اینجا خوندم که یه خانومی بعد از چند ین بار ای وی اف که ناامید شده بود م ...

بله عزیزم منم ب همین نتیجه رسیدم ک باید خدا بخواد 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳