2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30792 بازدید | 545 پست

یکی از اقوام  ما آی وی اف کرد خدا  بعد از 14سال بهش سه تا دسته گل داد . سه قلوهاش الان 5 ساله هستند .تازه فهمیده که به طور کاملا طبیعی دوباره باردار شده و سه ماهشه. میخوان بگم اگه خدا بخواد هیچ غیر ممکنی وجود نداره .توکلت به خودش باشه

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

امروز یکی از دوستامو دیدم بعد ۱۴ سال خدا بهس یه پسر داده بود مثل دسته گل چشم آبی ماشالله خیلی ناز بود

شوهرش پارسال نیت گرد با زنش برای اربعین رفتن کربلا همین که برگشتن خدا این بچه رو بهشون داد

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
 عزیزم من 1 سال و 3 ماهه ک اقدام کردم برای بارداری ،7 سال ک گفتم از زمان نامزدیمون تا الان رو گ ...

عزیزم  یکسال و سه ماه که چیزی نیست  چرا نا امیدی الکی؟  من و شوهرم سالمه سالم بودیم  یه سال طول کشید  شما هم اگه میتونی آی وی اف کن  خیلی خوبه که  زودتر جواب میگیری

انشاااله ب حق پاکی تو دلیم خدا طبعیی یدونه قسمتت کنه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
عزیزم خداروشکر با روش آی وی اف میتونید بچه دار بشید منم ذخیره تخمدانم کم بود آی وی اف کردم همون بار ...

عزیزم چند تا جنین داشتید شما با ذخیره ۹/.؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

از درگاهش ناامید نشید 

علم پیشرفت کرده، برید سراغ پزشکای خوب . برید یزد برای درمان 

یکی از اشناهامون رو پزشکا مایوس کرده بودن ، رفتن بچه ی یکی دیگه رو از نوزادی بزرگ کردن ، بچه الان یه نوجوان ۱۵ ساله است ، اما خودشون الان سه تا پسر ۲، ۳ ، ۵ ساله دارن

یعنی با پسر اول الان ۴ تا پسر دارن ، رفتن یزد برای درمان

فقط ب همه خانما یی ک تازه ازدواج کردن و بچه نمیخوان توصیه میکنم حتما ازمایشا و سونوهای لازم رو بدن ک ...

اشکم سرازیر شد سیدم از ته قلبم برات دعا کردم

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
ممنون از همتون ،،هیچکس از مشکلمون اطلاع نداره ک بخوام بهشون بگم و درد دل کنم ،فقط اینجا رو داشتم ک ب ...

ای بابا حالا گفتم واسه چی تاپیک زدی من خودم ۶ تا ای یو منفی داشتم البته یکیش مثبت شد سقط شد با این همه نازایی ۳ تا سقط و یه خارج از رحمم داشتم دکترمم گفته بود فقط ای وی اف با پی جی اس که همون موقع حداقل ۳۰ میلیون میشد چه ناله ها که تو این سایت نکردم .حتی دیروز یه تاپیک دیدم ۳۰بهمن ۹۵ تاپیک زده بودم در مورد پی جی اس قبلشم که ذخیره م کم شده بود تاپیک زده بودم خدا خیلی بزرگه ۲ اسفند ۹۵ نی نی اومد و موند الانم داره شیر میخوره با ناخناش عذابم میده خخخخ. یه دوست دیگه هم داشتم بعد از من دکتر گفته بود برو میکرو اونم رفت میکرو خدا با اولین انتقال بهش دوقلو دختر داد .دو تا فرشته خدا رو شکر کن که مشکلت قابل حله یه دوست دیگه هم دارم متاسفانه شوهرش آزو اسپرمه آرزو داره جای تو باشه خلاصه برو و با شوهرت شاد زندگی کن بالاخره زود بچه میاد ولی این روزای دو نفری دیگه تکرار نمیشه

عزیزم چه اشکالی داره آی وی اف کنین؟ دعا کنین به این روش خدا بهتون یه بچه سالم بده. خیلیا آرزوشونه بت ...

دقیقا کاش من با همون ای وی اف بشم که نمیشم.پنج بار تا حالا ای وی اف کردم..

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

امیدوارم یه بچه نازو شیطون بیا  بغلت که برات اسایش نمونه 😘😘 از ته ته قلبم ازرو میکنم براتون که صدای خنده و گریه بچه تو خونتون بپیچه

خدایا شکرت با تمام وجود شکرت 💛💜❤