بخاطر مشکل بچه دار نشدنمون امشب وقتی من از مطب دکتر برگشتم و گفتم نظر این دکتر هم مث بقیه دکترا ب آی وی اف هس شوهرم هیچی نگفت ،تو ماشین بودیم اون رانندگی میکرد بعد از نیم ساعت ک دیدم ساکته ی لحظه نگاش کردم دیدم اشکه ک از چشاش میریزه،خیلی دلم شکست ،بخدا توی این 7 سالی ک با همیم من اولین باره ک اشکای شوهرم رو دیدم ،فهمیدم چقد دلش سوخته ک نتونسته جلو اشکاشو بگیره ،خدا همچین روزایی رو برا هیچکس نخواد
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
منم اولین بار ک قرار شد سقط کنم شوهرم خیلی گریه کرد.سری های بعد جلوش محکم میگرفتم خودمو و توخونه تنه ...
خدا دلتونو شاد کنه ،ایشالله مشکلتون حل شه
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم ناراحت نباش منم مشکل تخمدان داشتم دکتر بهم گفت باید ivf کنی بعد رفتم یه دکتر دیگه بهم قرص و امپول داد بآ ردار شدم شوهرم هیچ مشکلی نداشت الان هم 10سالش و برای بچه دوم از پریسال اقدام کردیم یه سال و نیم طول کشید تا باردار شدم iuiهم انجام دادم باز نشد ماهی که هیچ دارویی استفاده نکردم خودبه خود باردار شدم سه هفته دیگه پسر دوم به دنیا میاد امیدت به خدا باشه
نگران نباش عزیزم خدا بزرگه .یکی از دوستای من دختر خاله مادرش تو 50 سالگی با آی وی اف بچه دار شده. فک ...
اگه خدا بخواد همه چی ممکنه ولی باید بخواد