2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30793 بازدید | 545 پست
منم اولین بار ک قرار شد سقط کنم شوهرم خیلی گریه کرد.سری های بعد جلوش محکم میگرفتم خودمو و توخونه تنه ...

خدا دلتونو شاد کنه ،ایشالله مشکلتون حل شه 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
نه هیچ اتفاقی نیوفتاد واسم اولاش چرا یکم درد داشتم ولی انگار اکثرا دارن فقط تا پنج ماه خونریزیو لکه ...

من درددارم...دکترگفته ازفیبرومه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از من 

عزیزم ناراحت نباش منم مشکل تخمدان داشتم دکتر بهم گفت باید ivf کنی بعد رفتم یه دکتر دیگه بهم قرص و امپول داد  بآ ردار شدم  شوهرم هیچ مشکلی نداشت الان هم 10سالش و برای  بچه دوم از پریسال اقدام  کردیم یه سال و نیم طول کشید تا باردار  شدم iuiهم انجام دادم  باز  نشد  ماهی که هیچ دارویی استفاده نکردم خودبه خود باردار شدم سه هفته دیگه پسر دوم به دنیا میاد امیدت به خدا باشه

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه .یکی از دوستای من دختر خاله مادرش تو 50 سالگی با آی وی اف بچه دار شده. فک ...

اگه خدا بخواد همه چی ممکنه  ولی باید بخواد 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
منم فیبروم دارم نمیدونم چرا تو سونو نوشته تعدادی فیبروم ...منک3 بار سقط داشتم یعنی امیدی هست که بتون ...

فیبروم من کنار رحمه ولی فیبروم شما وسط هستش تو قسمت لانه گزینی همونه سقط میکنی اگه امکانشو داری با دکترت صحبت کن واست دراره

ایشالا زودتر حاجت روا بشید عزیزم چه همسر خوبی میدونم چقدر واسه دوطرف سخته واستون صلوات فرستادم مشک ...

ممنونم

فیبروم من کنار رحمه ولی فیبروم شما وسط هستش تو قسمت لانه گزینی همونه سقط میکنی اگه امکانشو داری با د ...

آره دقیقا نوشته تو میومتر...بخدا بلایی نیست که سرم نیومده باشه آخه چقدر درد چقدر مریضی دیگه کم آوردم😢

عزیزم منم 3 بار سقط داشتم قرار ماه بعد برم آزمایش بدم شما مرکز ابن سینا آزمایشارو دادین یا نه؟

نه عزیزم من تهران نیستم تو شهر خودم تو یه ازمایشگاه خصوصی ازمایش دادم که ازمایشمو فرستادم یه شهر دیگه جوابش بعد یک هفته اومد

لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏
دوستم تو بيمارستان زینب شیراز ای وی اف کرده امروز قلب نی نی شو دید، تنها شما نیستی خیلی ها یکیش خود ...

هزینش چقد شده عزیزم؟؟لطفا خواهش میکنم ازت..میپرسی ازش ببینی هزینه تخمک کشی و انتقالش چند شده؟؟لطفا😔😔

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩