بخاطر مشکل بچه دار نشدنمون امشب وقتی من از مطب دکتر برگشتم و گفتم نظر این دکتر هم مث بقیه دکترا ب آی وی اف هس شوهرم هیچی نگفت ،تو ماشین بودیم اون رانندگی میکرد بعد از نیم ساعت ک دیدم ساکته ی لحظه نگاش کردم دیدم اشکه ک از چشاش میریزه،خیلی دلم شکست ،بخدا توی این 7 سالی ک با همیم من اولین باره ک اشکای شوهرم رو دیدم ،فهمیدم چقد دلش سوخته ک نتونسته جلو اشکاشو بگیره ،خدا همچین روزایی رو برا هیچکس نخواد
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
بعد۷سال چقدردیراقدام کردی.خودم یادم وقتی دکتر بهم اینو گفت عینک افتابی زدم یه گوشه خلوت نشستم فقط گریه کردم.اومدم خونه مامانم اونم مثل مرغ سرکنده تو جوش گرمای تابستون چندتا دکتر منوبرد بمیرم براش الهی.من بعد۷سال بار۴بار ای وی اف تازه باردار شدم.دعا کن روزهای خوش زندگی برگرده انشالله تو هم مادرمیشی
خدا بحق طفل معصومی که تو شکمم هس دل شما رو شاد کنه و به زودی بچه دار بشید. ولی این دوره زمونه ...
ممنونم عزیزم اخه احتمال مثبت شدن ای وی اف هر سری دکتر بهم گفت 30 درصده ب این خاطر ادم نگران میشه
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
دوستم تو بيمارستان زینب شیراز ای وی اف کرده امروز قلب نی نی شو دید، تنها شما نیستی خیلی ها یکیش خود ...
ب سلامتی ،ایشالله خدا ب شما و همه ی منتظرا نظر کنه واقعا بد دردیه
عزیزم خداروشکر با روش آی وی اف میتونید بچه دار بشید منم ذخیره تخمدانم کم بود آی وی اف کردم همون بار اول خدا دو تا نی نی رو برام نگه داشت غصه نخور منم خیلی این راه دراز آی وی اف طی کردم و با همسرم غصه خوردیم و هیچکس هم از دردمون خبر نداشت امیدت به خدا باشه
مرسی عزیزم ایشالله ماه اینده اقدام میکنیم ،خداروشکر برای عمتون خیلی خوشحال شدم ایشالله خدا بچش ...
ایشون رفته بود تبریز پیش دکتر قمری و اون دکتر بعد نه سال بهش گفته بود دوماه دیگه حامله ای دوماه براش فیزیوتراپی مخصوص همین نازایی نوشت وواقعا دواه بعد حامله شد
بعد۷سال چقدردیراقدام کردی.خودم یادم وقتی دکتر بهم اینو گفت عینک افتابی زدم یه گوشه خلوت نشستم فقط گر ...
عزیزم من 1 سال و 3 ماهه ک اقدام کردم برای بارداری ،7 سال ک گفتم از زمان نامزدیمون تا الان رو گفتم ،3 سال و نیم هس ازدواج کردیم
بعد۷سال چقدردیراقدام کردی.خودم یادم وقتی دکتر بهم اینو گفت عینک افتابی زدم یه گوشه خلوت نشستم فقط گر ...
ایشالله ب سلامتی بچتو ب دنیا میاری ،خداروشکر ک الان باردار هستین
انشالله که خدا به همین زودی به حق این ماه عزیز دامنتو سبز کنه که این دفعه اشک شوق همسرتو ببینی الهی ...
آمین
عزیزم من 1 سال و 3 ماهه ک اقدام کردم برای بارداری ،7 سال ک گفتم از زمان نامزدیمون تا الان رو گ ...
من چون ازقبل تنبلی تخمدان داشتم ازهمون اول اقدام کردم.دیدم نشد یکسال بعد ای وی اف رو شروع کردم نشد که نشد تا خدا خواست الان شد.شماهم از ای وی اف نترس شجاع و مقاوم برو جلو.انشالله میشه
عزیزم خدا ب حق علی اصغر ع امام حسین ع بهتون فرزندی سالم و صالح بده ولی هیچ چیزی رو با اصرار از ...
بله حرف شما رو قبول دارم ولی خب سخته
چرا نا امیدی مشکل خاصی نداری واسه چی دلت گرفته جای من بودی چیکار میکردی که شوهرم مادر زادی تو بدنش اسپرم تولید نمیشه اما من نا امید نبودم هیچ وقت هم نمیشم خدا خودش داده خودشم حلش میکنه چهل روز یه معجون گیاهی رو خورد الان تعداد اسپرمش ده ملیون هس حرکت نداره اما امید دارم که درست میشه
خدایا به حق حضرت علی اصفر به منم یه نی نی بده امین🙏🙏🙏
به قران منم بعد ۸ سال مامان شدم جواب سوالمو بدید دارم میمیرم از نگرانی یکم ارومم کنید
عزیزم نگران نباشین اگه دکتر گفته استرس ب خودتون وارد نکنید نهایتا با ی دکتر دیگه مشورت کنین ،خدا بچتونو حفظ کنه براتون