2777
2789
عنوان

مصرف همزمان اسنترا و قرص خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 8872 بازدید | 88 پست
دکتر به من اسنترا داد،باهاش اضطراب شدید میگرفتم، آلپرازولام داد چون آرامبخش هست مشکلم با آسنترا حل ش ...

زولوفت نوع ایرانی اسنترا هست درسته؟

من مشکل اضطرابم حل شده ولی بجاش فک کنم افسردگی گرفتم ... و کمخوابی شدید

دکتر که حتما بعد از تعطیلات میرم 

ولی چون کارم از شنبه شروع میشه و شدیدا کمخوابم میخوام این چند روز مشکل خوابم حل بشه 

امروز یه روز خوبه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلرودیاز پوکساید قرص ضعیفیه اونم دوز پنج میلیش، به نظرم بیشتر جنبه تلقینی داره اونم کنار داروهای قوی ...

ممنون عزیزم

اخه دکتر وقتی در مورد خواب ازم پرسید گفتم قبلا ۷ تا ۸ ساعت میخوابیدم الان ۶ تا ۷ ساعت ... برا همین بهم گفت اگه حوابم نبرو کلرودیاسپوکساید ۵ و اگه زیاد خوابیدم نصف کنم ... ولی الان که اسنترا رو استفاده میکنم خوابم ۴ ساعته اونم به سختی

امروز یه روز خوبه...
منم قطعا باید پیش روانپزشک برم.... چون دارم از دست یه ادم سنگی روانی میشم... شیراز کسیو سراغ دارین ک ...

نه ولی روانپزشک واقعا میتونه مشکلتو حل کنه که خودت اروم بشی 

امروز یه روز خوبه...
بعد از یه مدت که مصرف کنی،بدن عادت میکنه و چرخه خواب درست میشه ولی میتونی تری فلوئوپرازین بخوری واس ...

ممنون عزیزم

اخه الان تقریبا ۱۷ روزه... و دارم واقعا اذیت میشم

امروز یه روز خوبه...

مشکلی نداره عزیزم شبا کلرودیازپوکسایدو یکساعت قبل از خواب بخور و سرترالینو صبح ها بعد از صبحانه بخور

ازتون خواهش میکنم برای سلامتی تو راهیم یک صلوات بفرستید ان شاءالله حاجت روا شید🙏
بله ساعت خواب رو هم تنظیم میکنه ۱۰ بخوری ۱۱ خوابت میگیره ۵ صبح هم خودت بیدار میشی

ممنون عزیزم

خدا کنه

یعنی از سردرد و چشم درد دارم میمیرم ولی نمیتونم بخوابم

امروز یه روز خوبه...