2777
2789
عنوان

مصرف همزمان اسنترا و قرص خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 8871 بازدید | 88 پست
مشکلی نداره عزیزم شبا کلرودیازپوکسایدو یکساعت قبل از خواب بخور و سرترالینو صبح ها بعد از صبحانه بخور

ممنون عزیزم

ولی اخه با کلرودیاسپوکساید ۵ میلی خوابم نبرد ۳ بار امتحان کردم

اسنترا رو هم دکتر گفته ظهر بخورم

امروز یه روز خوبه...
ممنون عزیزم  خدا کنه یعنی از سردرد و چشم درد دارم میمیرم ولی نمیتونم بخوابم

میفهمم

تجربه داشتم

بقیه رو داروخانه بدون نسخه نمیده

و گرنه اصلا میگفتم زولپیدم حداقل برای ۱ شب 

میخوری یه ربع بعد خوابی اما وابستگی شدید و کابوس میاره

ان شاءالله با ملاتونین حل بشه مشکلت

خبرش رو بده اینجا اگر خوردی و خوابت برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم تجربه داشتم بقیه رو داروخانه بدون نسخه نمیده و گرنه اصلا میگفتم زولپیدم حداقل برای ۱ شب&nb ...

ممنون ازی جان

همین که با این وسواس فکر کنم که من تنها این مشکلو ندارم خودش آرامش بخشه

حتما امتحان میکنم خبر میدم

رفتم توی نت دیدم اسنترا رو نباید با دیازپام و .... قرصهای دیگه خورد برا همین ترسیدم همینجوری قرص خواب استفاده کنم

امروز یه روز خوبه...
پس حتما پیش دکترت ویزیت شو، یه راه حل دیگه بهت میده. یا تماس بگیر

ممنون عزیزم

شنبه حتما میرم .. البته ترجیح میدادم یکی دو هفته بگذره ببینم تو محیط کار چطورم بعد مراجعه کنم ... ولی اینجوری نمیشه

امروز یه روز خوبه...
ممنون عزیزم شنبه حتما میرم .. البته ترجیح میدادم یکی دو هفته بگذره ببینم تو محیط کار چطورم بعد مراج ...

سلام عزیزم موقع اضطراب دستات میلرزید؟چند سالتونه؟منم شدیدا اضطراب و لرزش دست دارم و ۲۷سالمه ولی میترسم مصرف دارو را شوع کنم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
سلام عزیزم موقع اضطراب دستات میلرزید؟چند سالتونه؟منم شدیدا اضطراب و لرزش دست دارم و ۲۷سالمه ولی میتر ...

سلام عزیزم

من یه چند سالی از شما بزرگترم

والا من همش دلشوره و اضطراب داشتم و سر یه جریانی پانیک گرفتم

تپش قلب گرفتم

هر چی خواستم رو خودم کار کنم درست نشد 

اصلا تو محیط کارم راحت نبودم

رفتم دکتر گفت حداقل باید ۶ ماه دارو استفاده کنی

تلبته من وسواس به بیماری هم دارم

اگه لرزش و اضطراب دارین و نمیتونین کنترلش کنید حتما به روانپزشک مراجعه کنید

امروز یه روز خوبه...

سلام عزیزم تاپیکتو خوندم خیلی ناراحت شدم که اینقدر خوابت کم شده😔

کم خوابی واقعا آدمو اذیت میکنه. اگه بهتر نشدی حتما حتما به دکتر بگو که قرصتو عوض کنه.

من چند نفرو میشناختم آسنترا بهشون نمیساخت ایرانیش رو گرفتن که اسمش هست سرترالین بعد اون بهشون ساخت.

چند نفرو میشناسم که سرترالین بهشون نمیاخت و از جمله خودمم اینجوری بودم،بعد آسنترا خوردم که همون سرترالین هست فقط خارجیشه، آسنترا بهم ساخت.

ببین میگم یعنی یه قرص فقط با این تفاوت که یکیش ایرانی باشه یکیش خارجی، ممکنه خارجیش بهت نسازه یا ایرانیش بهت نسازه. چه برسه به اینکه دکتر ممکنه کلا نوع قرصتو عوض کنه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
ممنون عزیزم ولی اخه با کلرودیاسپوکساید ۵ میلی خوابم نبرد ۳ بار امتحان کردم اسنترا رو هم دکتر گفته ...

واسه خواب هم اگه مشکل داری آلپروزولام عالیه. نیم ساعت قبل از خواب بخور. با آسنترا هم تداخل نداره من از دکترم سوال کردم گفت هیچ تداخلی نداره اینترنت بعضی چیزارو الکی مینویسه.

فقط آلپروزولام یا هر قرص خواب آور دیگه ای یه مقدار اعتیاد آوره اما اگه خیلی کم خوابی و اذیت میشی آلپروزولام رو امتحان کن بهترین داروی آرامش بخش شناخته شده.

دوز نیم

۰/۵

پنج نه ها. آلپروزولام نیم.

آسنترا خیلی دیر جواب میده من خودم ۵ ماه در کنار آسنترا، آلپروزولام خوردم بعد قطع کردم و آسنترای خالی رو ادامه دادم.

اگه آلپروزولام نبود دیوونه میشدم چون آسنترا خیلی دیر جواب میده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
واسه خواب هم اگه مشکل داری آلپروزولام عالیه. نیم ساعت قبل از خواب بخور. با آسنترا هم تداخل نداره من ...

سلام موطلایی جون مهربونم👱

ببخش عزیزم اگه ناراحتت کردم😘😘😘

فعلا چرخه خوابم داره بهتر میشه مثلا دیشب ۵ ساعت بدون بیدار شدن خوابیدم

دارم سعی میکنم بدون قرص مشکلمو حل کنم ... 

اخه من الان تقریبا ۴۵ روزه دارم اسنترا استفاده میکنم خوب خیلی از علایم شروعش رفع شده مقل سرگیجه و خونمردگی زیر پوستی و گز گز دست و پا و ...فکر این که دوباره بخوام بدنمو به یه دارو دیگه عادت بدم هم اذیتم میکنه... 

اگه تا چند روز دیگه بهتر نشد این قرصو امتحان میکنم

😚😚😚

امروز یه روز خوبه...
سلام موطلایی جون مهربونم👱 ببخش عزیزم اگه ناراحتت کردم😘😘😘 فعلا چرخه خوابم داره بهتر میشه مثلا د ...

سلام عزیز دلم ناراحتم نکردی گلم این حرفو نزن، فقط نگرانت شدم.

گز گز دست و پا و خون مردگی اصلا واسه آسنترا نبوده، در واقع اینا همون علائم پانیک هستش.

ولی اگه اینا برطرف شده یعنی آسنترا داره به بدنت جواب میده خیلی خوبه پس.

بازم چند روز صبر کن اگه خوابت بهتر نشد آلپروزولام یا یه دارو خواب دیگه مصرف کن

سلام عزیز دلم ناراحتم نکردی گلم این حرفو نزن، فقط نگرانت شدم. گز گز دست و پا و خون مردگی اصلا واسه ...

عزیزم خواستم بدونم مسکل بیخوابیتون حل شد و بدنتون عادت کرد؟منم مشکل شما رو دارم