2777
2789
عنوان

مصرف همزمان اسنترا و قرص خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 8872 بازدید | 88 پست
سلام دوستم ببخشید من از اون موقع نیومدم نی نی سایت بله خوابم کمی بهتر شده هر چند هنوز اصلا مثل قبل ...

اره عزیزم بعد یه هفته خوابم خوب شد البته قرص و صبحا دیگه خوردم فقط الان خیلی چاق شدم

من فقط آسنترا میخورم... خوابم مشکل نداره اما حس میکنم حواس پرتم کرده شدید

وای گفتی.... من که رسما دیگه احتیاج دارم به  ۱۰- ۲۰ تا انگشت اضافه برای پاپیون یاداور 

امروز یه روز خوبه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون كاملا درسته كلا نسبت به همه چي بي تفاوت ميشي

دقیقا همینطوره.... من شدیدا حساس بودم به همه ی و کاملا توی کارم دقیق....
الانو نگم برتون.... یه موجود دیگه شدم

امروز یه روز خوبه...
سلام بچه هامن مدت سه ماه اسنترامصرف کردم تشنج داشتم خیلی مضطرب بودم دکترتجویزکردالانم همون استرس و ا ...

عزیزم شروع... تغییر دوز.... و قطع اسنترا همه باید تحت نظر پزشک باشه 

امروز یه روز خوبه...
ممنون عزیزم ولی اخه با کلرودیاسپوکساید ۵ میلی خوابم نبرد ۳ بار امتحان کردم اسنترا رو هم دکتر گفته ...

سلام عزیزم، خوب شدی!؟  آسنترا فایده ای داشت واست یا نه؟ 

درسته شربتتونم ولی هممم نزنید اینقدر بابا گناه دارم... 
واسه خواب هم اگه مشکل داری آلپروزولام عالیه. نیم ساعت قبل از خواب بخور. با آسنترا هم تداخل نداره من ...

ببخشید گلم، شما که آسنترا مصرف کردید، اضافه وزن نیاوردید؟ 

نه عزیزم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
سلام عزیزم، خوب شدی!؟  آسنترا فایده ای داشت واست یا نه؟

سلام عزیزم 

ببخشید من بعد از چند سال اومدم نی نی سایت 

پیامتونو الان دیدم 

بله خدا رو شکر. اگه دکتر برات اسنترا تجویز کرده حتما استفاده کن ... در کنارش ورزش منظم، تغذیه سالم و تغییر روش زندگی داشته باش برای آرامش بیشتر

امروز یه روز خوبه...

سلام عزیزم 

ببخشید من بعد از چند سال اومدم نی نی سایت 

پیامتونو الان دیدم. من خیلی وقت میشه که درمانم رو قطع کردم ... یادمه از استرس زیاد دچار کاهش وزن شدید شده بودم 

ولی اینطور که یادمه اسنترا در بسیاری از مواقع افزایش وزن رو کنترل میکنه

امروز یه روز خوبه...
سلام عزیزم  ببخشید من بعد از چند سال اومدم نی نی سایت  پیامتونو الان دیدم  بله خدا ...

سلام عزیزم 🌹، بخاطر اینکه قهره میکنم زیاد پلکم میبره آخه صحنه های بدی میبینم

واسه خواب هم اگه مشکل داری آلپروزولام عالیه. نیم ساعت قبل از خواب بخور. با آسنترا هم تداخل نداره من ...

منم برای اضطراب و دلشوره اسنترا میخورم امروز دو هفته اس ولی انگاری زیاد تاثیری نداشته😞 میترسم که همین جوری بمونه