2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکارمیکردین نظربگین

486 بازدید | 46 پست

خانواده شوهرم شهرستانن وبامن قهرن مقصر۷۰درصداوناو۳۰درصدمنم ولی توعیدم اشتی نکردیم ب شوهرم گفتم عیدنروشهرستان چون من نمیتونم بیام توهم نروچون تنهابری پشت سرمن غیبت میکنن بعدعیدبروکه فامیلاتونم نیستن ولی رفت الان۱۱روزه رفته حتی ی زنگم نزده اس هم نداده ی بچه۳ساله دارم بخاطربچمم زنگ نزده همیشه میره اونجاانگارطلسم میشه امشب منتظرش بودم ک بیادتا۱۳بدرباهم باشیم ولی نامرد۱۳بدرم نیومدمونده پیش خانوادش ومن باید بابچم تنهاباشم واقعادلموشکونداسلاچرارفت حالاکه رفت چرا۱۱روزه مونده خب ی هفته میموند میومد حالاکه موند چرا یه زنگم نزده واقعادیگه کاری بهش ندارم چجوری ببخشمش باهاش چیکارکنم واقعااعصابم خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي نامرديه خيلي بدجنسيه

دفه اولش نیس وقتی میادپیشم خوبه تامیره پیش خانوادش عوض میشه ۱۱روزه حتی زنگ نزده شدای بچشوبشنوه ۱۳بدرم ک تنهامون گذاشت مثل تعطیلات عید ک تنهاییم

یعنی خودتم زنگ نزدی بهش این 11روز رو؟؟

چراهزارتااس دادم زنگ زدم ولی کیه ک جواب بده یه شب بچم گریه کرد ک دلم ب باباتنگ شده میخوام باهاش حرف بزنم ب شوهرم اس دادم ولی تاالان خبری ازش نشده منم بچموکتک زدم خوابید انقد اعصابم خورد بود

وای خیلی بدههههه که من بودم تا الان زنگ زده بودم اونقدر داد و هوار میکردم که از کردش پشیمون بشه یا حداقل بهش خوش نگذره چه دل فرخنده ای داری خواهر

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....