2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکارمیکردین نظربگین

487 بازدید | 46 پست

خانواده شوهرم شهرستانن وبامن قهرن مقصر۷۰درصداوناو۳۰درصدمنم ولی توعیدم اشتی نکردیم ب شوهرم گفتم عیدنروشهرستان چون من نمیتونم بیام توهم نروچون تنهابری پشت سرمن غیبت میکنن بعدعیدبروکه فامیلاتونم نیستن ولی رفت الان۱۱روزه رفته حتی ی زنگم نزده اس هم نداده ی بچه۳ساله دارم بخاطربچمم زنگ نزده همیشه میره اونجاانگارطلسم میشه امشب منتظرش بودم ک بیادتا۱۳بدرباهم باشیم ولی نامرد۱۳بدرم نیومدمونده پیش خانوادش ومن باید بابچم تنهاباشم واقعادلموشکونداسلاچرارفت حالاکه رفت چرا۱۱روزه مونده خب ی هفته میموند میومد حالاکه موند چرا یه زنگم نزده واقعادیگه کاری بهش ندارم چجوری ببخشمش باهاش چیکارکنم واقعااعصابم خورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي نامرديه خيلي بدجنسيه

دفه اولش نیس وقتی میادپیشم خوبه تامیره پیش خانوادش عوض میشه ۱۱روزه حتی زنگ نزده شدای بچشوبشنوه ۱۳بدرم ک تنهامون گذاشت مثل تعطیلات عید ک تنهاییم

یعنی خودتم زنگ نزدی بهش این 11روز رو؟؟

چراهزارتااس دادم زنگ زدم ولی کیه ک جواب بده یه شب بچم گریه کرد ک دلم ب باباتنگ شده میخوام باهاش حرف بزنم ب شوهرم اس دادم ولی تاالان خبری ازش نشده منم بچموکتک زدم خوابید انقد اعصابم خورد بود

وای خیلی بدههههه که من بودم تا الان زنگ زده بودم اونقدر داد و هوار میکردم که از کردش پشیمون بشه یا حداقل بهش خوش نگذره چه دل فرخنده ای داری خواهر

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....