2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 67634 بازدید | 910 پست

به استارتر نگین زبون نداری چرا اعتراض نکردی و ...

طرف وقتی نمیفهمه

وقتی بارها با گفت و گو ،زبون خوش یا دعوا یه چیزی رو گفتی اما نمیفهمه دیگه به بی حسی میرسی

حق میدم به استارتر

دیگه چیکار کنه.سالهاست شوهرش نفهمیده

دیگه کاری برنمیاد از دستش

من اوایل میگفرفتمولی کاری میکرد بعدش اشکم درمیومدمیکفت چرا گرفتیدوساله نمیگیرم میگم خودت خواستیولی م ...

عزیزم 

خودت واسه خودت تولد بگیر 

چند وقت قبل تولدت واسه خودت پس انداز کن و روز تولدت چیزی که میخوای رو با گل و و کیک واسه خودت بخر 

خودت خودتو دوسداشته باش 

مردها خیلی لاشی شدن بخدا 

نمک نشناس شدن 

من که اصلا حلالش نمیکنم 

توام حلالش نکن 

🥹 💔

قلبم پر درده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان اصلا نیازی نیست به شوهرت بگی چرا واسه من تچلد نگرفتی 

چرا واسه خواهرت گرفتی 

تو فلان کار رو کردی من چقد ناراحت شدم و... 

اون خودش قشنگ میدونه که کدوم کارش باعث ناراحتی تو میشه و کدوم کارش باعث شادی تو 

‌پس بیخودی غز نزن بهش و گله و شکایت نکن 

اون تولد گرفتن بلده همونطور که واسه خواهرش داره میگیره 

اون سوپرایز کردن بلده 

فقط واسه تو نمیخواد 

خیلی خوب به جهنننننم که نمیخواد 

خودت واسه خودت بخواه 

خودت عاشق خودت باش 

من آنچنان شری درست میکنم که تولد رو کنسل کنه

ما از اول نمیذاریم به اینجا برسه رابطه ..... تو یه همچین وضعیتی هم قطعا دنبال بچه دوم نیستیم 

اسی کلا تو یه دنیای دیگه هست،  این تاپیک هم فقط برای نق زدنه نه اینکه بخواد واقعا کاری بکنه برای خودش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم باشم ناراحت میشم ولی عزیز جان با هرکس مثل خودش برخورد بکن .

یعنی برای تولدش کااری نکن اصلا کاملا بی اهمیت باش.

برای خواهر و برادرت اگر خوبن صدت رو بزار .

این خیلی سخته ادم بفهمه دوست داشتن زوری نیست .بخدا ادم رو دوست داشته باشن همه کار میکنن