2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکارمیکردین نظربگین

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 46 پست
چراهزارتااس دادم زنگ زدم ولی کیه ک جواب بده یه شب بچم گریه کرد ک دلم ب باباتنگ شده میخوام باهاش حرف ...

ای وااای عزیزم بچه طفل معصومو چرا زدی؟؟  تورو خدا دیگه نکن اینکارو.

شوهرت همیشه همینقدر بی خیاله؟؟ خدا بهت صبر بده واقعاا

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی بدههههه که من بودم تا الان زنگ زده بودم اونقدر داد و هوار میکردم که از کردش پشیمون بشه یا ح ...

با داد زدن چیزی درس نمیشه عزیزم یکمم ادمو مسخره میکنن قط میکنن بدتر میسوزی

نظرتوچیه جای من بودی چیکارمیکردی با دلشکستت

من بودم اومد راهش نمیدادم میگفتم وقتی منو یازده روز بدون کوچیکترین خبری بای بچه تنها گذاشتی یعنی برات ارزش نداشتم پس برو پی کارت من همچین مردی نمیخوام

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
وای خیلی بدههههه که من بودم تا الان زنگ زده بودم اونقدر داد و هوار میکردم که از کردش پشیمون بشه یا ح ...

وقتی جواب نمیده کجا دادوهوار کنم فقط آه میکنم خداهم نمیشنوه صدامو خیلی دلم گرفته تاپیک زدم۵ساله کارشوهرم همینه دیگه چقد کناربیلم

من بودم اومد راهش نمیدادم میگفتم وقتی منو یازده روز بدون کوچیکترین خبری بای بچه تنها گذاشتی یعنی برا ...

من‌اصلا مهریمو میزاشتم اجرا 

اصلا تحمل این مدل رفتارو ندارم 

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️
عجب ادم بی مسئولیتی؟؟ خودت کسی رو نداری؟؟ خوب اگه انفاقی براتون بیوفته چی؟؟؟ من جای شما بودم جم میکر ...

خونه من کنارخونه پدرمه اونانبودن ک سکته میکردم بخاطرهمین پرروشده ولی کلا بی عاطفس خیلی نامرده

ای وااای عزیزم بچه طفل معصومو چرا زدی؟؟   تورو خدا دیگه نکن اینکارو. شوهرت همیشه همینقدر بی خ ...

باورت میشه همیشه همینه۵ساله کارش لینه منم چون بچم میفهمه۳سالشه درک میکنه انقددلم گرفته بخاطراینکه بچموازدست ندم دارم تحمل میکنم

با داد زدن چیزی درس نمیشه عزیزم یکمم ادمو مسخره میکنن قط میکنن بدتر میسوزی

من تجربه خودم گفتم تو این شرایط چندتا قشنگ بارشوهرم بکنم همه چیز کوفتش میشه حداقل دل من خنک میشه حالا اونا هرچقدر میخوان حرف بزنن از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست دهن مردم رو نه ... الان مگه اصلا پشت سرش حرف نزدن والا طرف رفته یازده روزه نمیگه حالا زنم هیچ بچه م خدایی نکرده چیزیش نشده تو این سیل و بارون

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خونه من کنارخونه پدرمه اونانبودن ک سکته میکردم بخاطرهمین پرروشده ولی کلا بی عاطفس خیلی نامرده

وقتی برگشت سگ محلش کن! انگار اصلا وجود نداره و برنگشته خونه!!! کاری کن که این ۱۲-۱۳ روزه زهر مارش بشه!!!

خودت برنامه یه مسافرت ده روزه به مشهدو میریختی قبلش

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید
باورت میشه همیشه همینه۵ساله کارش لینه منم چون بچم میفهمه۳سالشه درک میکنه انقددلم گرفته بخاطراینکه بچ ...

بگردم عزیزم، خیلی دلم گرفت، کاش بتونی یه جوری روش کار کنی اینجوری نباشه حداقل به خاطر پسرت

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد