2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکارمیکردین نظربگین

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 46 پست
وقتی برگشت سگ محلش کن! انگار اصلا وجود نداره و برنگشته خونه!!! 

اره میخوام همینکاروبکنم ولی خیلی دل نازکم نمیدونی چی بهم گذشت ازفکروخیال دلم خیلی شکسته اخه مردهم انقد بی مسولیت حلالش نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی جواب نمیده کجا دادوهوار کنم فقط آه میکنم خداهم نمیشنوه صدامو خیلی دلم گرفته تاپیک زدم۵ساله کارش ...

از همون سال اول باید جدی برخورد میکردی ولی بهت حق میدم بعضی از مردا خیلی بیشعورن . شوهر خواهر منم همینه یعنی خانوادش میبینه دیگه تموم .... الان دعوا کردن پدرشوهر ابجیم زده در گوشش بابام رفت ابجیم اورد گفت یه پدری ازتون دربیارم اون سرش نا پیدا ... شبونه رفتن ماشین شوهر خواهرم رو بوکسر کردن اوردن اونم نمیدونه اینا اوردن فکر میکنه دزدیدن😂😂

البته ماشین به اسم خواهرمه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اره میخوام همینکاروبکنم ولی خیلی دل نازکم نمیدونی چی بهم گذشت ازفکروخیال دلم خیلی شکسته اخه مردهم ان ...

خودتو کنترل کن! همین اخلاقتو دیده داره سو استفاده میکنه! درست رفتار کن که ادم شه دیگه ازین غلطا نکنه! قشنگ زهر مارش کن اون ۱۳ روزو!

از همون سال اول باید جدی برخورد میکردی ولی بهت حق میدم بعضی از مردا خیلی بیشعورن . شوهر خواهر منم هم ...

من چون بچه دارم چون زندگی دوممه نمیشه ازشوهراولم جداشدم چون خیلی گیرمیدادخانواده دوست بود دیگه ازاین نمیتونم جداشم حداقل تایه مدت ک بچم بزرگ شه توزندگی اولم خودم جداشدم شوهرم نمیخواست منم بچه بودم فکرالانو نداشتم

خودتو کنترل کن! همین اخلاقتو دیده داره سو استفاده میکنه! درست رفتار کن که ادم شه دیگه ازین غلطا نکنه ...

اره ۵ساله هرباررفته این کاروکرده بهشیدمش پرروشده ولی ی ادم بی مسولیته چون مادرش از اول منونمیخواست اینم تحت تاثیر مادرشه من مستاجرم فقیرم انقد ک میخوام برم سرکار بایه بچه۳ساله چون ۵ساله هنوز مستاجرم واقعا یه قرونم ندارم ولی شوهرم رفته شهرستان برامادرش۳تافرش۹متری خریده اخه انصافه چراخداسکوت کرده 

شما چرا باهاش نرفتی شهرستان میرفتی آشتی میکردی , تا ابد که نمیتونی قهر بمونی

تازه اشتی کرده بودم یهو بی دلیل قهرشدن باهام لشتی هم میکنم میرم شهرستان بخداکوفتم میکنن انقد بهم تیکه میندازن اذیتم میکنن شوهرمم بخدااونجا محل نمیده بهم میگه اینجاول کن منوهمش پیش منی دیگه

اره ۵ساله هرباررفته این کاروکرده بهشیدمش پرروشده ولی ی ادم بی مسولیته چون مادرش از اول منونمیخواست ا ...

عزیزم خدا که قرار نیست بیاد تو کوچیکترین مسایل زندگی ما دخالت کنه و اجی و مجی کنه مشکل حل شه!! .... خودت باید درست رفتار کنی تا شوهرت هم درست بشه! باید ببینی ایراد کار از کجاست شاید یه رفتارای اشتباهی داری که به این اخلاق شوهرت دامن زده؟

بگردم عزیزم، خیلی دلم گرفت، کاش بتونی یه جوری روش کار کنی اینجوری نباشه حداقل به خاطر پسرت

بخدابه مرگ بچم۵ساله محبت کردم نشد دعواکردم نشدرفتم نشد نرفتم نشددیگه بریدم چون خانوادش منونمیخوان اینم عوض شده خواهرش بهم گفت حرومزاده شوهرم ب جای دعوا رفت خونش گفت خندید غذاشوخورد میگه من نمیتونم ب خانوادم حرفی بزنم توزنمی ب تومیتونم بگم ب اونا نه

عزیزم خدا که قرار نیست بیاد تو کوچیکترین مسایل زندگی ما دخالت کنه و اجی و مجی کنه مشکل حل شه!! .... ...

منم مقصربودم حتما ک بودم ولی الان چیکارکنم بخدا خیلی تلاش کردم درستش کنم

چقدر غیرت ازش میچکه

خیلی بی غیرته اینو از ته دلم میگم رومن اصلاغیرت نداره حتی روبچشم نداره خواهرش چون من غریبه ام ازاول بامن مخالف بودن۴ساله نیومده خونم بچموفقط تو۶ماهگی رفتم خونش دیده الان بچمو ببینه نمیشناسه مگر از روعکس ولی شوهرم انقد بی غیرته ی شب تنهارفته خونش شام مهمونشون کرده من چی بگم ب این مرد اخه فقط دارم عذاب میکشم تاروزیکه بچم بزرگ شه انتقام بگیرم جوونیم رفت