2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکارمیکردین نظربگین

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 46 پست
خیلی بی غیرته اینو از ته دلم میگم رومن اصلاغیرت نداره حتی روبچشم نداره خواهرش چون من غریبه ام ازاول ...

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم.من که بودم داغون میشدم! ولی بیا روشت رو عوض کن دفعه بعد که خواست ازین کارا بکنه یا بچه رو بده بهش بچو با خودت ببر من میخوام برم خونه بابام تا تو بر میگردی بمونم نمیتونم بچه تو رو ببرم.یا تو هم با بچت پاشو باهاش برو اونجام مثل مهمون بشین و بخور و از جات تکون نخور و خودت رو با بچت سرگرم کن! به نظرم حالا هم که برمیگرده چمدونت رو اماده کن بگو دارم برا چند روز با خانوادم میرم سفر ! بچه رو نمیتونم ببرم بااااااای 

ببخشید با تاخیر تاپیک رو خوندم

کاش همراهش میرفتی

و زود برمیگشتین البته من شرایط شما رو نمیدونم که چجوریه و چه رابطه داغونی با خونواده شوهر دارین

ولی اگه همراهش میرفتی و به روی خودتونم نمی اوردی که اتفاقی افتاده بنظرم بهتر بود و یکی دو روزه برمیگشتین

کلا مردا پیش خانوادشون تنها برن نمیتونن از همسرشون دفاع کنن یا اونارو تایید میکنن یا سکوت

حالا اون دوران گذشته ولی کلی گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.