2777
2789
عنوان

هفت سین

506 بازدید | 49 پست

سلام دوستان...

من نوزده سالمه و پدر مادرم هر کدوم شصت سالشونه ...

الان نزدیک عیده .. من هم دوس دارم خانوادم براشون هفت سین مهم باشه برا خرید کردن نشستن کنارش .. ولی اونا اصن براشون چیدن سفره مهم نیست ..

و از پونزده سالگیم این من بودم ک سفره رو میچیدم تو خونه و خودم تنها ذوقش رو داشتم‌‌..‌

اونا تویه عید هیچ جا نمیرن منم نمیزارن با کسی جایی برم .. من خیلی تنها و افسرده شدم و تنها امیدم یه گوشی تو دستمه...

باید ازشون خاهش کنم ک منو ببرن ک خرید کنم الانم بهشون ک گفتم هیچ شوقی نداشتن منم دلم شکست.  عید برام معنی نداره دیگه .. دوس ندارم هفت سین بزارم 😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تک فرزندی؟؟

نه برادرام هرکدوم ازدواج کردن رفتن .. و خاهرمم ک تنها همدممه اونم باهام  یازده دوازدع سال اختلاف داره خیلی کمکم میکنه ولی بعضی چیزا ک از دستش برنمیاد

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الهییییییی یجوری شدم من الان 28 سالمه یه بچه هم دارم ولی واسه عید خیلی ذوق دارم کلا از بچگی همینجوری بودم بجز پارسال ک مشکلاتی داشتم ک به روحم اجازه خوشی نمیداد 😧😧😧😧😧😧

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

عیب نداره 

تو هر کاری ک شادت میکنه و انجام بده

ی کاری کن اونا هم خوشحال شن

ماشا الله مامانت تو ۴۰ سالگی زایمان کرده

ما تو ۲۰ سالگیش موندیم

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
اخی خواهر برادر نداری؟

دارم ولی اونا پی زندگی خودشونن یه خاهر دارم ک اونم دوازده سال ازم بزرگتره اونم اهل اصرار نیست خیلی کمکمم میکنه بزرگم کرده ولی یه چیزایی باید همه طرفه باشه

نه برادرام هرکدوم ازدواج کردن رفتن .. و خاهرمم ک تنها همدممه اونم باهام  یازده دوازدع سال ...

چقدر بد میفهمم الان ی سنی داری ک برای همه چیز ذوق داری ولی وقتی بقیه ذوقی نشون ندن ادم کم کم سرد میشه 

دارم ولی اونا پی زندگی خودشونن یه خاهر دارم ک اونم دوازده سال ازم بزرگتره اونم اهل اصرار نیست ...

عزیزم خب بهشون بگو سال تحویل بیان خونتون دور هم باشین حداقل یکیشون بیاد

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
الهییییییی یجوری شدم من الان 28 سالمه یه بچه هم دارم ولی واسه عید خیلی ذوق دارم کلا از بچگی همینجوری ...

عزیزم انشالله بهترین عید رو کنار خانوادت داشته باشی و کلی بهت خوش بگذره

جالبه ، چون تو خانواده ی ما از قدیم خیلی نوروز برا قدیمیامون مهم بود ، یعنی از ۳،۴ ماه قبل بزرگترا برا عید تدارک می دیدن ، از خرید شیرینی و آجیل و سبزه گذاشتن و غیره.

حتی مادربزرگم تعریف می کرد می گفت بچه که بوده بزرگتراشون روز ۱۳ کوفته شاخدار درست می کردن و یه جور مسابقه بین زنای فامیلشون بوده و ...

یعنی قدیمترا به این چیزا بیشتر اهمیت میدادن تا الان ما.

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
عزیزم خب بهشون بگو سال تحویل بیان خونتون دور هم باشین حداقل یکیشون بیاد

اونا خودشون تو خونه خودشون سفره میگیرن