2777
2789

برادر من شش ماه کمپ ترک اعتیادبوده و گفت دوروز بیارینم بیرون برمیگردم،،و برنگشت کمپ

الآنم باز سیم کارت و گوشی های قبلیش دستشه ک کل رفیقاش معتادان

چطوری گوشی و سیم کارت شو ازش بگیرم ک بش بر نخوره و گوش بده ب حرفم

خودم تصمیم دارم با مهربانی بگم ی چیزی بگم گوش میدی،،و بعدشم بگم گوشی قبلی هاتو بزار کنار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جان🤔

نمیدونم عزیزم بهتره قبلش با یه مشاور کاربلد صحبت کنی

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

به نظرم دلسوزی برای کسی که خودش نمیخواد فقط اسیب زدن به خودته . ادمها تا یه سنی با این رفتارا رام میشن از یه جایی به بعد باید خودشون بخوان تا بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به نظرم دلسوزی برای کسی که خودش نمیخواد فقط اسیب زدن به خودته . ادمها تا یه سنی با این رفتارا رام می ...

برادرشه

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

برادرشه

درست میگی . ولی به چه قیمتی ؟ خودش رو به اب و اتیش بزنه برای کسی که حاضر نیست حتی قدمی برای اصلاح برداره ؟ اسیب نهایی رو کی می بینه ؟

درست میگی . ولی به چه قیمتی ؟ خودش رو به اب و اتیش بزنه برای کسی که حاضر نیست حتی قدمی برای اصلاح بر ...

جسارتا برادر خودتون بود اینجوری میگفتید شعار بدی ؟

اولا طبیعه خواهر که اینچیزا رو نمیفهمه غریزی دل میسوزونه

دوما خوب بلاخره اتفاقی واسه ینفر از اعضای خانواده بیفته بقیه درگیر میشن چه مالی چه ابرو

نمیشه بگی به من چه

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

جسارتا برادر خودتون بود اینجوری میگفتید شعار بدی ؟اولا طبیعه خواهر که اینچیزا رو نمیفهمه غریزی دل می ...

من منظور شما رو درک میکنم . خودم هم ادم دلسوزی،هستم برای اطرافیانم . ولی به نظرم دلسوزی هم یه حد و اندازه ای داره یه وقتی افراد ناخواسته درگیر مشکلات میشن اینجور وقتا واقعا صفر تا صدتو میذاری و کنارشونی یه وقتی نه خودش که توی مشکل افتاده حتی ذره ای پشیمون نیست ذره ای تلاش،نمیکنه تمایل نداره . اینجور وقتا ادم از این دلسوزی فقط خودش داغون میشه

جسارتا برادر خودتون بود اینجوری میگفتید شعار بدی ؟اولا طبیعه خواهر که اینچیزا رو نمیفهمه غریزی دل می ...

ایشون اگر بخواد کاری هم کنه راهش گرفتن گوشی نیست . اول باید تلاش کنه براش دلیل و انگیزه ایجاد کنه برای ترک