2777
2789
عنوان

هفت سین

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 49 پست
خب جنوبم یه جاهایی یا طایفه هایی بیشتر اهمیت میدن بعضیا کمتر، ولی خب مناطق غرب دیگه وحشتناک اهمیت می ...

نمیدونم والو.من خود بوشهر زندگی میکنم هرسال کنار دریا میشه شلوغغغ و پر از غرفه.مردم هم خدایی تا جایی که دیدم اهمیت دادن به این موضوع.ولی خب در جریان شهرستان و اینا نسستم

دخترِ دریا😎
یا خدا    یعنی دختر کوچولوی منم همسن شما بشه همین حس رو خواهد داشت

عزیزم ناراحت نباش..

اینطوری نمیشع 💛💛💛

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما که جنوبی هستیم والا تا دلت بخواد برای عید مایه میزاریم چه از تفریح چه خرید چه مهمانی دادن و مهمان ...

خودم الان جنوب زندگی می کنم ، چند ساله، انقدی که سمت ما اهمیت میدن اینجا اهمیت نمیدن ، ولی باز شهر به شهر فرق داره خب

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

شما فرزند آخر هستین و اختلاف سن حدود 40 سال دارید. خیلی افراد چنین اختلاف سنی با بچه آخرشون دارن. روحیه پدر و مادرتون باید شادتر باشه. وجود دختری به سن شما  باعث شاد و سرزندگی افراد خانواده  باشه. 

شما بیشتر به خونه سرزندگی ببخش تا پدر  و مادر هم سر ذوق بیان.

ایده های هنری من در  7seen7.com