2777
2789

راستش شاید ادم عجیبی ام ولی برام خیلی مهم نیس مهم اینه خانواده ی گرم و با شعوری باشن و پذیرایی ام ک نظری ندارم اصولا پذیرایی ب صرف میوه و شیرینیه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای برادرم رفتیم

البته دوست بودن و رفتن ما فقط برای آشنایی دو خونواده بود

من خیلی تیپ زده بودم 🤣🤣🤣 و حتی یادمه برای شلواری که هم پسند خودم باشه هم مامانم ایراد نگیره کلی گشته بودم

من جا خوردم واقعیتش

خیلی زیاد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الحمدلله حرف دربیار نیستیم

معمولی و عادی باشن

حالا مثلا مقداری باهامون متفاوت باشند مشکلی نیست

ولی بخوان یه حرکت یا رفتار غیرعادی و عجیب نشون بدن قطعا چالش برانگیز میشه

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

وقتی رفتیم خواستگاری خانم برادرم همه یک جوری قیافه گرفته بودن و گارد داشتن نسبت به خانواده ما جالبه شناختی هم نداشتن ها ولی یکجوری طلبکار بودن انگار دشمن خونی بودیم ولی خب برادرم انتخابش کرده بود

دوس دارم خوشرو و با احترام پذیرایی کنن. از اینایی هم که خیلی چسان فسان میکنن، چه در رابطه با لباس و استایل و چه تزئین میوه و چایی و لاکچری بازی ادایی، خوشم نمیاد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

پسر که ندارم ولی برا داداشم که میرفتیم خواستگاری مامان زن داداشم به طور اغراق آمیزی از دخترش و خودشون تعریف میکرد، چند بار پرسیدیم محل کار داماد دیگه تون کجاست پیچوندن، عروسشون تو هیچ مراسمی نبود و هر بار یه بهانه برا نبودش آوردن و ما مثل احمقا رو همه اینا چشم بستیم بعدا فهمیدیم کلاه سرمون رفته. کلا به نظرم کار خاصی نیاز نیست بکنن همینکه عادی و نرمال باشن اوکیه🤦🏻♀️

اخلاق دختر عالی باشه اخلاق خونوادشم همینطورخوش برخورد باشن و تحویل بگیرن نه اینکه قیافه بگیرن و کلاس ...

تمیز و مرتب خییییییلی مهمه

خودم ریز بین م.

یه جا رفتیم خواستگاری واسه دایی م انقدر شلخته بودن فرار

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP