2777
2789
عنوان

هفت سین

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 49 پست

چه خوبه که زود بچه اوردم فاصله سنی زیاد خیلی بده  چون چیزایی که تو میخوایی تحربه کنی واسه اونا شده خاطره الان اونا فقط میخوان تو خونه باشن و بشینن خونه تا کوچیکترا بیان دیدنشون کسی هم چون ازشون توقعی نداره میگن سنی ازشون گذشته حوصله گشتن ندارن سعی کن رابطه اتو با خانومای برادرت خوب باشه حداقل با اونا برو جایی

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
چقده بدا ادم تو سن بالا بچه دار شه 😑باید ب این چیزاشم فک کنن دیگه والا این بچه ای ک میارن بزرگ ک شد ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔 همیشه سعی کردن برام کم نزارن ولی نیازای من هجده ساله تویه این دور و زمونه خیلی فرق داره... بعضی وقتا ک دوستامو میبینم خیلی دلم میگره و غصه میخورم دوس داشتم منم یه چیزایی رو تجربه کنم ک این زنرگی نزاشت

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم ربطی به سن داشته باشه ، شوق  آدمها به سن نیست 

پدر و مادر من همسن پدرومادر شما هستن ولی همیشه ذوق و علاقه به همه مناسبتها دارن حتی از من و خواهرم بیشتر

اختلاف سن من و دخترم هم ۳۴ سال هست ولی خیلی برای همه کارهاش انرژی دارم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
عزیزم انشالله بهترین عید رو کنار خانوادت داشته باشی و کلی بهت خوش بگذره

مرسی گلم انشالله ب وقتش شماهم سر و سامون بگیری و تو خونه خودت کنار یه مرد خوب عید هرسالتو تحویل کنی ...💙❤💖💜💛💚

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
چه خوبه که زود بچه اوردم فاصله سنی زیاد خیلی بده  چون چیزایی که تو میخوایی تحربه کنی واسه اونا ...

اصلا ربطی به فاصله سنی نداره ، قدیمیا اتفاقا عید خیلی براشون مهم تر از ما بوده و هست و اونا انقد به رسومات پایبندن ما نیستیم، مادربزرگ من چه خودش چه از قدیمتر می گفت همیشه همین بوده ، قدیما هم اختلاف سنی زیاد بوده و یه دختر از وقتی ازدواج می کرده تا وقتی یائسه می شده معمولا بچه میاورده ولی رسم یلدا و رسم نوروز باستانی سرکای خودش بوده .

اینکه پدر مادر استارتر جز قدیمیایی نیستن که رسم و رسوم براشون مهم باشه واقعا جالبه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
چه خوبه که زود بچه اوردم فاصله سنی زیاد خیلی بده  چون چیزایی که تو میخوایی تحربه کنی واسه اونا ...

حرف دل من رو زدی دقیقا همینطوریه ... باورت میشه حسرت تویه دلم ک یبار با خانوادم برم صحرا برم جایی تفریح کنم بدون حرفای اذیت کننده 

بهم اجازه نمیدن پدر مادرم که با کسی برم جایی حتی نمیزارن برم خونه داداشام  ... میگه زناشون اینجورین خانواده زنشون .. کسی روت حرف میزنه و فلان و نمیخام بری و دلم امن نیست و این حرفا نگو سعی کن ک متقاعدشکن کنی ک هرکار کردم نشد و اسیب دیدم فقط

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اصلا ربطی به فاصله سنی نداره ، قدیمیا اتفاقا عید خیلی براشون مهم تر از ما بوده و هست و اونا انقد به ...

😔😔😔😔😔😔😔😔 

فکر نمیکنم ربطی به سن داشته باشه ، شوق  آدمها به سن نیست  پدر و مادر من همسن پدرومادر شما ...

اصلا قدیمیا به این چیزا بیشتر اهمیت میدن.

نوروز و یلدا جز رسم های باستانیی هست که هر چه قدیم تر بری پررنگتر بوده.

الان ما توش آب بستیم و اهمیت نمیدیم انقد.

من خودم امسال سبزه از بازار خریدم.

ولی یادمه برا قدیمترا خیلی مهم بود سبزه رو خودشون عمل بیارن و میگفتن ریشه خانواده اس

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
😔😔😔😔😔😔😔😔😔 همیشه سعی کردن برام کم نزارن ولی نیازای من هجده ساله تویه این دور و زمونه خیلی فر ...

عزیزم😘تو سعی کن سر ذوق بیاریشون کامل درکت میکنم همه چی پول و خورد و خوراک نیست خیلی چیزای مهم ترم هست ک باید بهش توجه بشه فک کنم مادرپدر تو از اون دسته از ادمای بیخیالن ک دلشون سوت و کریه خونه رو میخواد همینم باعث شده تو ناراحت شی یکم تلاش کن ببین سر دوق میان اگه نشد برو با دوستات خوش بگذرون خونه برادر خواهرت برو

مرسی گلم انشالله ب وقتش شماهم سر و سامون بگیری و تو خونه خودت کنار یه مرد خوب عید هرسالتو تحویل کنی ...

میدونی خودمم هم همین امید رو داشتم ولی خودمم دارم این گوشه پیر میشم  و از شوق و ذوقم کم میشه ..

لطفا برام دعا کن😔😔🖤🖤

عزیزم😘تو سعی کن سر ذوق بیاریشون کامل درکت میکنم همه چی پول و خورد و خوراک نیست خیلی چیزای مهم ترم ه ...

تمام تلاشم رو کردم ولی اونا تفریح و این چیزا زیاد براشون مهم نیست ‌.. بهم اجازه نمیدن با کسی برم بیرون

میدونی خودمم هم همین امید رو داشتم ولی خودمم دارم این گوشه پیر میشم  و از شوق و ذوقم کم میشه .. ...

غصه نخور زندگیه هممون بالا پایین داره یروز دلت واسه همین تنهاییه گوشه خونه پدری تنگ میشه اما از خدا میخوام تو زندگیه مشترک انقدر غرق شادی و عشق بشی ک هیچ غمی ب خودش اجازه نده پاشو تو زندگیت بزاره و دلت هیچوقت از غصه نلرزه و اشک تو چشمات همیشه از سر شادی باشه 💙❤💚❤💙💜💖💚 الهی آمین 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
حرف دل من رو زدی دقیقا همینطوریه ... باورت میشه حسرت تویه دلم ک یبار با خانوادم برم صحرا برم جایی تف ...

از شانس شما خانواده شما اینجورن وگرنه من و مامانم ۳۰ سال اختلاف سنی داشتیم و واقعا باهم رفیق بودیم ، انقدی من با مامانم صمیمی بودم با خواهرم که ۹ سال ازم بزرگتره هنوزم انقد صمیمی نیستم ، اما متاسفانه مامانم فوت شد چند سال پیش😢

ولی برا دل خودت خوش باش و سفره بنداز و عکس بگیر چند سال دیگه خاطره میشه