2777
2789
عنوان

هفت سین

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 49 پست
غصه نخور زندگیه هممون بالا پایین داره یروز دلت واسه همین تنهاییه گوشه خونه پدری تنگ میشه اما از خدا ...

مرسی عزیزدلم بخاطر دعای قشنگت... انشالله خدا بهترینا رو هم نصیب شما کنه و حال دلت خوب خوب باشه خیلی خیلی ممنونم 🌹🌹🌹❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹💜💙💜💙💚💜💚💜💛💚🧡💙💙💌💗💌💗💌💗🧡🧡💚💚💜💚💚🧡💙💗🧡💗🧡💗🧡💗🧡💙🧡💚🧡💚🧡💛

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
از شانس شما خانواده شما اینجورن وگرنه من و مامانم ۳۰ سال اختلاف سنی داشتیم و واقعا باهم رفیق بودیم ، ...

اخی  عزیزم خدا رحمتش کنه..

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی برا دل خودت خوش باش و سفره بنداز و عکس بگیر چند سال دیگه خاطره میشه

نه دیگه دلم نمیخاد.. چرا اونا رو هم اذیت کنم ک بخان منو ببرن بازار  بزار خوش باشن منم دیگه برام فرقی نداره میدونی ذوق ادم کور میشه دیگ🙂🖤مثلا امشب ک با خوشی گفتم میخام برم خرید و گفتن کار داریم و این حرفا ..منم نشستم و گریه کردم.

خدابیامرزه ❤

ممنونم🙏🏻🌸

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
نه دیگه دلم نمیخاد.. چرا اونا رو هم اذیت کنم ک بخان منو ببرن بازار  بزار خوش باشن منم دیگ ...

همه فامیلتون اینجورن؟ یعنی اصلا دید و بازدید عید ندارین؟ جنوب زندگی می کنین؟

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
اخی  عزیزم خدا رحمتش کنه..

ممنون😘🙏🏻

همه فامیلتون اینجورن؟ یعنی اصلا دید و بازدید عید ندارین؟ جنوب زندگی می کنین؟

نه فقط ما اینجوری زیاد ..‌اونا یه دیدو بازدیدی دارن حدااقل .. اره جنوب چطور؟

نه فقط ما اینجوری زیاد ..‌اونا یه دیدو بازدیدی دارن حدااقل .. اره جنوب چطور؟

بخاطر اینکه جنوبیا مث مناطق دیگه اهمیت نمیدن به نوروز، اما ما که خودمون مال منطقه غرب هستیم خیلی خیلی این منطقه اهمیت میدن، رسم و رسوم هرجا فرق داره

یه عروس جنوبی تو فامیل داشتیم وقتی میدید که تو منطقه ما اینجوری با جدیت برا رسیدن عید و نوروز تلاش می کنن و انقد براشون مهمه تعجب می کرد 

یا خدا   یعنی دختر کوچولوی منم همسن شما بشه همین حس رو خواهد داشت 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بخاطر اینکه جنوبیا مث مناطق دیگه اهمیت نمیدن به نوروز، اما ما که خودمون مال منطقه غرب هستیم خیلی خیل ...

ما که جنوبی هستیم والا تا دلت بخواد برای عید مایه میزاریم چه از تفریح چه خرید چه مهمانی دادن و مهمانی رفتن

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤
ما جنوبی هستیم.اتفاقا تا جایی که دیدم خبی اهمیت دادن.من بوشهریم

خب جنوبم یه جاهایی یا طایفه هایی بیشتر اهمیت میدن بعضیا کمتر، ولی خب مناطق غرب دیگه وحشتناک اهمیت میدن، انگار در مورد نورزو آیه نازل شده