ما 6ساله منتظریم از اون دکتر ب این دکتر دیگه خسته شدیم نیاز ب اسپرم اهدایی دارم توروخدااگ کسی میتونه کمک کنه شوهرم صفره ودیگه هیچ راهی نداریم هزینه جنین اهدایی خیلیه
هورمونات بهم میریزه خودت درد خیلی بدی رو باید متحمل بشی بیهوشت میکنن خیلی درد داره امپ ...
اولا که من برای حاملگیم بدتر این اینا رو داشتم
اینهمه زن که مجبووورن هزارتا داروی هورمونی بزنن تا بچه دار بشن. یعنی من و تو نمیتونیم یک صدم اونها این داروها رو تحمل کنیم ؟
ضمنا من بعد بچه دار شدنم نذر کردم که حتما و حتما تخمک اهدا کنم. هیچ مشکلی هم پیش نیومد نه مریض شدم نه درد آنچنانی کشیدم نه ضرر آنچنانی داشت که بخوام دیگران رو از این کار منع کنم. بجاش یه زندگی رو نجات میدی یه عمر دوباره به یه زوج ناامید
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من الان نظر ایت الله خامنه ای رو خوندم.گفت اهدا اسپرم اشکالی نداره
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
استاتر خدا دامنتو سبز کنه.ما اینجور چیزایی نداشتیم برامون یخورده عجیبه .من خودم چون تو شرایط راحتی یعنی بدون هیچ دردسری باردار شدم و دور وبرم ندیدم از اینجور موارد واسه همین هضمش برام سخته.
اما خداروشکر میکنم.شما هم خداروشکر کن بالخره به طرف قضیه حله.و خودت سالمی😊
شوهرم میگه حس بدیه الان ما خانوما هم خودمون بچه پرورشگاهو به بچه کسی که با شوهرمون ازدواج میکنه ترج ...
شما شاید ترجیح بدی ولی همه خانما رو با خودت جمع نبند
یه زن سالم با رحم و تخمک سالم وقتی توانایی باردار شدن رو داره وقتی میتونه بزرگ شدن شکمش رو حس کنه ببینه اولین سونوگرافی صدای قلب جنینش و کم کم تکوناشو حس کنه وقتی توانایی اینو داره که درد زایمان رو بکشه و بچشو خودش بدنیا بیاره به چه حق و عدلی باید همه این تواناییها رو در خودش بکشه و بره بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه چون شوهرش ناباروره؟! منصفانه نیست
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀