ما 6ساله منتظریم از اون دکتر ب این دکتر دیگه خسته شدیم نیاز ب اسپرم اهدایی دارم توروخدااگ کسی میتونه کمک کنه شوهرم صفره ودیگه هیچ راهی نداریم هزینه جنین اهدایی خیلیه
عزیزم تاپیک امید زندگی درد دلای زیادی هست از کسانی که این مشکلو دارن ولی متاسفانه اینجا بعضیا ...
عزیز دلم اینجوری فکر نکن. من کاملا شرایط شمارو درک میکنم بارها اون تاپیک رو خوندم و پیگیر خیلیهاشون بودم.
منم خیلی بهم میریزم دلم میخواد به اوناییکه با چندتا علامت سوال مرتب شماتت وار نظر میدن با چندتا علامت سوال بگم همیشه در روی یه پاشنه نمیچرخه. بالاخره یه روزی یه جایی....
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
از تو نپرسیدم که .مودب باش و تو چیزیکه بهت مربوط نیست دخالت نکن. درضمن این هیچ ربطی به تنگ نظری ندار ...
زورت نگیره عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من هیچ چیز بدی نگفتم ، تو خیلی حرفای بدتری داری میزنی
ضمن اینکه اینجا داری تو یه سایت که همه میتونن حرف بزنن حرف میزنی هر کسیم بخواد میتونه ریپلایت کنه این ربطی به دخالتیو از تو نپرسیدمو مودب بودن نداره 😂😂😂❤️ هفت سالت که نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر امیدوارم از شوخی و خنده های بقیه دلت نشکنه غمگیت ترین تاپیکی بود ک تو نی نی سایت دیدم خودم خیلی غصه دارم نمیدونم خدا دعامو برات براورده میکن یا نه اما از خدا میخام یه بچه خیلی خوب بهتون بده و خوشبخت بشین سه تایی
استارتر عزیز انشالله که خداوند هرچه سریعتر یه کوچولوی ناز و سالم بهتون بده حتی اگه از طریق اهدا اسپرم باشه.
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️