2777
2789
عنوان

خاهشا هرکس درک نمیکنه نیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 237 پست
بچه ها🤰من خودم تخمک اهدایی گرفتم دعام کنید فردا ششمین روز انتقالمه 

گلم شما پیش کدوم دکتر انتقال دادین؟

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر من نزدیک 18ساله بچه میخوان و نشده ، خواهشا دعا کنید خدا بهشون بچه سالم و صالح بده ، به هیچ راهی هم راضی نمیشه نه پرورشگاه نه رحم اجاره نه اسپرم نه جنین 

خدایا با همین دلم شکستم الهی هر کی هر چی نداره بهش بده مخصوصا فرزند خدایا خودت دامن همه رو سبز کن   الهی آمین 

آره پرسیدم خیلیا گفتن فقط زن های مطلقه یا کسانی که شوهر ندارن باید تخمک اهدا کنن ،اما از دوتا دکتر پ ...

وای خدایا😐😐

حداقل یک روز برو تو مراکز ناباروری صف اهدا تخمک رو ببین فقط نگاه کن چند نفر با شوهراشون اونجان!

چه حرفا!!!

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اخه ببین چه جوابی دادی !خیلی زشته واقعا. بیشتر دقت کن توی جمله نگاریت.یه چیزیو به کسی برچسب نزن.یه د ...

اینقد شلوغش نکن لطفا ، هر جا هر حرفی بزنی بر طبق اون شخصیتت مشخص میشه ، جمله نگاری شما خیلییی بد بود :| یعنی چی که یه زنه دیگه از شوهرت بچه داره ؟؟؟ خدایی :| خیلی زشته حرفت

میشه مراحلشو بگی 

من با دکتر خودم پیش رفتم 

یه سری دارو مصرف میکنی روز سوم سونوگرافی و دوباره داروی جدید. روز ۱۲ هم تخمک کشی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

وقتی از نظر شرعی این روش باروری مشکل نداره از لحاظ عاطفی هم برای مرد مشکل نداره. چون ما برامون این روش جدید و عجیب غریب هست نسبت بهش گارد میگیریم.وگرنه این بچه هم هیچ فرقی با بچه به روش طبیعی نداره.حتی ممکنه عزیزتر هم باشه.

مهم حس مسیولیتی هست که زن و شوهر نسبت به بچه دارن و بس

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
کجا اینکارو میکنن.ماکه شهرستانیم چی؟کجا بریم؟

مراکز ناباروری یا پزشک زنان که آی وی اف انجام میدن

اینقد شلوغش نکن لطفا ، هر جا هر حرفی بزنی بر طبق اون شخصیتت مشخص میشه ، جمله نگاری شما خیلییی بد بود ...

شمایی که شلوغش میکنی .این جمله هیچ جاش زشت نیست .حقیقت امر همینه. این نظر شماست که زشته.نظر من و یسری از کاربرا این نیست .و وقتی داریم چیزی رو میگیم دلیل بر دل سوزوندن نیست.بلکه میخوایم به طرف دید دیگه ای بدیم تا دقیق تر تصمیم بگیره. از حقیقت که نمیشه فرار کرد. هرچیزی ممکنه برای خودمون هم پیش میاد.منم از آیندم خبرندارم شاید یکماه دیگه مشخص بشه منم باید همین مسیرها رو طی کنم. پس کسی شماتت نمیکنه. بلکه از الان داریم همفکری میکنیم. درسته توی تاپیک کسی دیگست اما به هرحال یسری نظراتی میدن که میخوای باهاشون حرف بزنی درمورد دیدگاهشون.این هیچ مشکلی نداره.

دیگه جواب ریپلایهاتو نمیدم حتی نمیخونمشون. 

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم