2777
2789
عنوان

خاهشا هرکس درک نمیکنه نیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 237 پست
عزیزم تاپیک امید زندگی درد دلای زیادی هست از کسانی که این مشکلو دارن  ولی متاسفانه اینجا بعضیا ...

عزیز دلم اینجوری فکر نکن‌. من کاملا شرایط شمارو درک میکنم بارها اون تاپیک رو خوندم و پیگیر خیلیهاشون بودم. 

منم خیلی بهم میریزم دلم میخواد به اوناییکه با چندتا علامت سوال مرتب شماتت وار نظر میدن با چندتا علامت سوال بگم همیشه در روی یه پاشنه نمیچرخه. بالاخره یه روزی یه جایی....

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
از تو نپرسیدم که .مودب باش و تو چیزیکه بهت مربوط نیست دخالت نکن. درضمن این هیچ ربطی به تنگ نظری ندار ...

زورت نگیره عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من هیچ چیز بدی نگفتم ، تو خیلی حرفای بدتری داری میزنی 

ضمن اینکه اینجا داری تو یه سایت که همه میتونن حرف بزنن حرف میزنی هر کسیم بخواد میتونه ریپلایت کنه این ربطی به دخالتیو از تو نپرسیدمو مودب بودن نداره 😂😂😂❤️ هفت سالت که نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر امیدوارم از شوخی و خنده های بقیه دلت نشکنه غمگیت ترین تاپیکی بود ک تو نی نی سایت دیدم خودم خیلی غصه دارم نمیدونم خدا دعامو برات براورده میکن یا نه اما از خدا میخام یه بچه خیلی خوب بهتون بده و خوشبخت بشین سه تایی 

نه بابا با یکی دیگه بخوابه چیه تو محیط آزمایشگاه تخم ک و اسپرمو لقاح میدن منتقل میکنن

اینو که میدونم تو آزمایشگاهه و لقاح مصنوعی میشه. من فکر کردم اون کاربر منظورش اونجوریه.ازش پرسیدم خودش جواب داد😊

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم

عزیزم 

بهتره که از بانک اسپرم بگیرین که از ناقل بیماری نبودنش مطمئن باشین 

همون هزینه ای که میخواین بدین برای چکاب و ازمایش همونو بدین بانک اسپرم 

دوست من همین روش انجام داد الانم یه پسر ۲ ساله داره 

زورت نگیره عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من هیچ چیز بدی نگفتم ، تو خیلی حرفای بدتری داری میزنی  ...

اخه ببین چه جوابی دادی !خیلی زشته واقعا. بیشتر دقت کن توی جمله نگاریت.یه چیزیو به کسی برچسب نزن.یه درصد فکر کن اشتباه میکنی چون نمیشناسی طرفتو.

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم

استارتر کاش تهران بودی شوهرم اسپرم اهدا میکرد بهت 

بچه ها شرایط اهدای تخمک چطوریه 

سخته 

عمل میخواد ؟ 

خیلی دوست دارم این کارو بکنم اونم بدون گرفتن هزینه 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.

استارتر عزیز انشالله که خداوند هرچه سریعتر یه کوچولوی ناز و سالم بهتون بده حتی اگه از طریق اهدا اسپرم باشه.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
عزیزم بچه ای که نه ماه ینفر نگهداری کنه ازش بعدشم تربیتش کنه بچه ی اونه  اگه اینا نمیخواستن ای ...

اره اگر بچه دار نشن حالا باز یه حرفی😐ولی باز به نظرم این کار هیچ فرقی نداره با اینکه آدم یه بچه رو به فرزند خوندگی قبول کنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...