2777
2789
خب بهم شیاف پروژسترون داد چی خودش سقط میشه؟

با شیاف پروژسترون سقط کردم من.اول میاد پایین درد داری بعدم دفع میشه شیاف اونقدارم موثر نیست

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسمومیت بارداری😭فشارم رفته بود رو۱۸ و ۱۹ و نمیتونستن کنترلش کنن!!ختم بارداری دادن که من بمونم😭😭چه ...

بهترین مادر دنیا 

عشقم ختم نمیکردن هم بچه خود به خود خفه میشد هم شما کلیه هاتو از دست میدادی یا دور از جون سکته میکردی

شما باید باشی تا باز بچه بیاری

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

عزیزم منم الآن دفعه۷هست که بایدسقط کنم نگران نباش خدابزرگه ایشالایه روزم میشه خدابه ماها هم نینی میده

لطفا برامون صلوات بفرستین ودعاکنین خیلی داغونم بایدسال جدید رو باغم ازدست دادن نینیم شروع کنم

من تمام تلاشمو میکنم شد که شد اگه نشد دیگه حتما خدا نخواسته

تازه من این دفعه برای باراول صدای قلب جنینوشنیدم ۶دفعه قبل هیچکدوم قلب تشکیل نمیشد ایندفعه هم بعدازسونو اول ایست قلبی کرده وحالا من موندمو یه چمدون لباس واسباب بازی که باهزارتاآرزوخریده بودم

من تمام تلاشمو میکنم شد که شد اگه نشد دیگه حتما خدا نخواسته
تازه من این دفعه برای باراول صدای قلب جنینوشنیدم ۶دفعه قبل هیچکدوم قلب تشکیل نمیشد ایندفعه هم بعدازس ...

عزیزم خودتو همسرت با دارو و زیر نظر دکتر خوب خودتونو تقویت کنین از طرفی برو زیر نظر دکترای متخصص سقط مکرر دیگه بی هوا باردار نشو انشاالله که موفق میشین

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design