2777
2789
عنوان

مشکل همسرم با خانوادش

175 بازدید | 22 پست

سلام وقت بخیر

پیشاپیش ممنون از مشورت دوستان 

من چند ماهی هست که عقد کردم از اول همسرم گفت نریم پیش خانوادم ولی من برای اینکه پس اندازم کنیم گفتم بریم و قرار بود برم‌ واحد بغل اونا زندگی کنم... تا حالا یک هزاری کمک نکردن و البته بگم نزدیک ۱۰۰ تومن هم بهشون پول دادیم  تیکه تیکه و به بهانه ها مختلف (اگر میدونستم پول میگیرن  از اول نمیگفتم بریم)،حالا هر چند وقت خواهر برادراش و یا پدرش اینا حرف میزنن که کم بوده باید بیشتر بدید  و اگر اجاره می‌دادیم سود داشت و حتی فحش میدن به همسرم و اعصابش می‌ریزن بهم  طوری  که مریض شده و از خونه دلزده است و‌جدیدا خواهراش میگن زنت فلان چرا میبریش بیرون و....می‌دونم اون صد تومن برنمی‌گرده ..حالا همسرم اصرار می‌کنه یکم طلا که عیدی و سر عقد خریده برام بفروشیم بریم اجاره کنیم...یعنی میگه طلا ارزش بهم خوردن زندگی و اعصاب خوردی مون رو نداره... بنظرتون راضیش کنم به خونه پدرش به خاطر اون صد تومن یا طلاها هارو بفروشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمونید همونجا ولی زیاد با خانواده همسرت رفت و آمد نکنید و همسرت هم یه خرده باید قلدر بازی در بیاره .

همسرم قلب درد گرفته تو این مدت..میترسم کاریش بشه خیلی حرص میدن 

زبون هم ندارع دفاع کنع

طلابفروش بلند شین .پولتونم پس بگیریدشما نباید اصرار میداشتی به موندن تو خونه پدرشوهر تونحتما همسرت ا ...

اون بابای گدا گشنش می‌دونم پول نمی‌ده 

فکر کن ب من می‌گفت وام ازدواج خودت رو بده من!

همسرم قلب درد گرفته تو این مدت..میترسم کاریش بشه خیلی حرص میدن زبون هم ندارع دفاع کنع

اشتباه میکنه که حرص میخوره . بنده ی خدا میدونی اصل قضیه چیه ؟ میخوان شما از اونجا برید خودشون بیان جای شما . بگو به جای حرص خوردن یه مقدار اخلاقتو عوض کن . یک ریال بهشون کمک نکن . صد میلیون دادید لا اقل بازد دو سال مفت بشینید اونجا ‌. تو این مدت هم پول پس انداز کنید . طلا هم نفروش . یه خردهداهل مبارزه باشید ‌. اگر بریزید تو خودتون آحرش قلب درد و بیمار شدنه . 

اشتباه میکنه که حرص میخوره . بنده ی خدا میدونی اصل قضیه چیه ؟ میخوان شما از اونجا برید خودشون بیان ج ...

اون اهل مبارزه نیس 

فقط خودش حرص میخوره 

چون کسی پشتش نیس ...مادر هم نداره ...

اشتباه میکنه که حرص میخوره . بنده ی خدا میدونی اصل قضیه چیه ؟ میخوان شما از اونجا برید خودشون بیان ج ...

من دو هفته یکبار میرم اونجا یه وعده ...فکر کن سر شام میگه برنج آنقدر گوشت آنقدر...همسرم اصلا منو نمی‌بره..

خودشم یک تخم مرغی کیکی چیزی میخوره وقتایی که خونست 

اون بابای گدا گشنش نمیده البته ندارع که بده گرفته خرج کرده رفته

ای بابا از این جماعت هر چی دور باشی بهتره زندگیت و بردار و برو دور خونه بگیر طلا فدای سرت شوهرت خودش بهتر اینارو میشناسه طمع نکن نمیزارن آب خوش از گلوتون پایین بره.

ای بابا از این جماعت هر چی دور باشی بهتره زندگیت و بردار و برو دور خونه بگیر طلا فدای سرت شوهرت خودش ...

بخدا سر دروغ آبجی هاش یک هفته سرد بودیم..همش میگه من فقط تورو دارم اگر میخوای زنده بمونم بکن بریم 😭