2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه به من گفت فقط یه نقطه میبینم قلبی در کار نیست از سونوی واژینال هم میترسم

ترس نداره چیزی نیست که درد یا خطر یا ترس داشته باشه با مثانه خالی میری یک سری سونو دارن که باریکه سرشم کاندم میزارن یک کوچولو قد یک بند انگشت داخل میکنن اصلا درد نداره اصلا جوابشم دقیقتره فقط بگو دکتر تو دفترچت بنویسه گرونه با دفترچه ارزونتر میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من خودم دو تا سقط تو ۱۰ هفته داشتم ۱۷ روز پیش هم تو ۲۶ هفته ختم بارداری دادن و بچه ام نموند انقدر ...

الهی بگردم عزیزممممم خیلی سخته خدا بهت صبر بده و یک نی نی سالم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
هشت هفته تمام

بنظرم صبر کنی بد نباشه احتمال خطای آزمایشگاهم بده.بعضی وقتا بخاطر استباه کردن توی محاسبه هفته بارداریه ممکنه الان کمتر باشه سن بارداریت.بنظرم صبر کنی تا خودش بیفته‌.برا من قلبش تشکیل نشد خودش افتاد.

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
زمان حلال غم و غصه اس. عزیزم باردار شدی بعدش؟؟

نه دیگه

یکی هفته 6 یکی 9

اما من یک دختر دارم سنمم 35 ساله دیگه هم روحیم ضعیف شده بود چون همینارم با کلی دارو و درمان باردار شده بودم هم فکر کردم شاید صلاح من نیست فعلا بی خیال شدم اونم با این وضعیت مملکت شاید دیگه اقدامی نکنم نمیدونم

دومی بهمن پارسال بود