2777
2789

بالاخره سقط کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من تمام تلاشمو میکنم شد که شد اگه نشد دیگه حتما خدا نخواسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره سقط کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

چرا؟😞

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 
بالاخره سقط کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

مال منم چند روز دیگه باید از سونو نامه بگیرم برای سقط کردن قلبش نمیزنه

صبر کن عزیزم زود اقدام نکن پیش دکترای دیگه هم برو تو که تحمل کردی نه ماه بشه بعد اگه قلبش تشکیل نشه ...

ظاهرا که دیگه امیدی نیست تا حالا سه تا سونو رفتم رشد جنین هم متوقف شده بتای خونمم داره تند میاد پایین کل علائم بارداریم هم از بین رفت ممنون که برام دعا میکنی برای آرامشم دعا کنید متشکرم

ظاهرا که دیگه امیدی نیست تا حالا سه تا سون رفتم رشد جنین هم متوقف شده بتای خونمم داره تند میاد پایین ...

خدایی که بالاسرمونه حواسش به هممون هست 

چشم عزیزم خیلی برات دعا میکنم

التماس دعا از شما