2777
2789

من ازدواج دومم شوهرم خیلی سعی کرد مهریه ببخشم اما به هر دری زد نتونست الانم مجبوره امشب بیاد دنبالم شاید با خودتون بگید غرور نداری تو زندگی که نمیخوانت موندی اما من تا طلاقم نده خونه ام اونجاست خودش مشکل داره و از چشمش افتادم میتونه بره و از مهریه نترسه 

گیرم اومدم بیرون خونه گرفتم تک و تنها باید بمونم و کلی هزینه و بدبختی و نگاه دارم تا طلاقم بده خب خونه خودم میمونم خانم خودم نظرتون چیه خانما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ت بمون و برای بهبود رابطه تون آموزش ببین 

از نظر من خیلی از طلاق ها واقعا علت واقعی ندارن آموزش ببین اصولی رفتار کن 

بعضیا فکر میکنن درست رفتار کردن یعنی محبت اضافه کردن یا فکر میکنن بی خیال رفتار کردن همه چیز رو بخشیدن ولی رفتار اصولی یعنی مرز های رفتاری رو درست بشناسی جایی که لازمه شل بگیری جایی دیگه سفت بگیری ، جایی که لازمه ببخشی جایی که لازمه قاطع رفتار کنی ، جایی که لازمه حرف بزنی گفتگو کنی موضوع رو بدون دعوا و بحث بررسی و حل کنین تعامل صحیح رو یاد بگیری و...

آموزش ببین عزیزم ، بذار صد خودتو برای زندگیت گذاشته باشی اینطوری جدا هم بشی حالت با تصمیمت خوبه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

انشالا شما کارت به جای من نکشه دوست عزیز

آدم باید برا هر اتفاقی آماده باشه. ما از سال اول زندگیمون پر از چالش بوده.

الهی خوشبخت ترین باشی آبجی جون.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خونه ت بمون و برای بهبود رابطه تون آموزش ببین از نظر من خیلی از طلاق ها واقعا علت واقعی ندارن آموزش ...

همین کارو میکنم عزیزم به قول خودت آخر راه نمیگم ای کاش...