شوهر کثافتم با یه زن مطلقه که 43 سالشه و یه پسر سیزده ساله داره ریختن رو هم و منو از زندگیش انداخت بیرون. الان هفت ماهه خونه بابامم. طلاقمم نمیده. دو تا بچه هامونم پیش مامانشن. من شرایطشو نداشتم. منم امروز دیگه از زور دلم این اس ام اس ها رو براش دادم .هم خودمو تخلیه کردم. هم گفتم شاید زودتر بره طلاقم بده. راحت شم از بلاتکلیفی
استارتر شوهر عمه ی منم به عمه م خیانت کرد دقیقا با ی زن سن بالا که ی دختر ۱۵ ساله داشت ولی عمه م به چشم امتحان الاهی نگاه کرد به قضیه و به همسرش ی فرصت دیگه داد به خاطر خودش دو تا بچش و سال های عمرش که پاش گذاشته بود انقدر با سیاست رفتار کرد ما موندیم شوهرشم فهمید اشتباه بزرگی کرده سکوت کن اگه میخوای جدا شی ام سکوت کن اینجوری فقط پرده های حرمت بینتون برداشته میشه طلاق بگیری باز به این مرد وصلی چون دوتا بچه داری ازش بذار بفهمه چقدر خانومی خجالت بده ولی با رفتارت نه حرفات و خخخخخخخ کردن
نه قهر کردم نه اقدام کردم واسه جدایی دلم نیومد تو شهر غریب بچه هام ول کنم برم اما تو خونم عرصه بهش تنگ کردم ۴ ماه تمام اصلا نگاش نکردم اصلا باور کنید قیافش ندیدم حتی یه بار . خبری از شام و نهار و غذا و یا اینکه صدامم بشنوه به دلش گذاستم . فقط روز اول باهاس اتمام حجت کردم بعد از مدارس بچه هام میزارم میرم واسه همیشه . اصلا به روی اون زنم نیوردم میدونم حتی . شوهرم چند باری اوند التماس اما دیدم هنور پشیمون نیست . کوتاه نیومدم . رو تصمیمم و قهرم سماجت کردم . تا اینکع اوند به دستو پام افتاد گریه کرد . منم این مدت همش فکر کردم گذاشتم عصبانیتم بخابه تو این مدتم به دو تامون فرصت بدم تا تصمیم بیجا دور از عقل نگیرم . تا اینکه پشیمونیش به چشم دید به زاری افتاد کوتاه اومدم نزاشتم هیسکی جز برادرش و خودم کسی بفهمه حتی بهش گفتم ابروتم نمیبرم هر دوتون بخدا میسپرم مطمعنم خدا تاوان عذاب و زجراب منم میده اما تو این مدت باور کن ۸ کیلو وزن کم کردم روزی که شوهرم بعد ۴ ماه تو صورتش نگاه کردم خودش گریهاش گرفت انقدر شکستم . هنوزم دل و قلبم داغونه . یادش میافتم قلبم تیکه میشه . خدا ارامشم بهم برگردونه .
اره به صبوری تو فامیلو خانوادم معروفم . خیلی تمام زیر فشار روحی و ناراحتی فقط خودم بودم و خدا . الانم حال روحیم داغونه خیلی . خدا کمک کنه . واسم دعا کن . کاش درد خیانتش تنها بود .
چقدر از تو و امثال تو بدم میاد !!! حال بهم زنید!!! همین شماهایید که زن دوم میشید همین شماهاید که به ...
کاملا موافقم باهاتون.اما همیشه فکر میکنم اول از همه اون مرد مقصره که آرامش بچه ها و مادر بچه ها رو به یه هرزه میفروشه.دوم اون خانوم.خیلیه پدر دو بچه که بهت نیازمندن باشیو آرامششون رو به سادگی بگیری.چرا به خودمون میگیم اشرف مخلوقات.نیستیم بخدا.
خب همه مثل هم نیستن. من بچه هامو نبردم، چون همونقدر که مندیگه وظیفه مادری دارم. اونم پدرشونه باید به ...
شاید چون من از مادرشوهرم خیلی متنفرم اینطور فکر میکنم خب هر کس یه جور زندگی داره مثلا من راضی میشم خودمو بچم بمیریم آما دس مادرشوهر م نیوفتیم
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...
مادرت حتمایامشکل عقلی داره یامشکل جنسی که نمیتونه به پدرت برسه وگرنه هیچ آدم عاقلی همچین کاری نمیکنه یا ببخشید خودش کسی روزیرسرش داره میخوادسرمرده رو گرم کنه خودش بره پی زندگیش
اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟اه مرسی😏
نه قهر کردم نه اقدام کردم واسه جدایی دلم نیومد تو شهر غریب بچه هام ول کنم برم اما تو خونم عرصه بهش ت ...
چرا ب گوش شوهر اون زن عوضی ن رسوندی،،،،، ک داره خیانت میکنن،،، چقدز خیانت با زن شوهر دار زشت،،، یعنی در واقعا مرد هیچ حرمتی قائل نمیش،،، حتی نمیترس زن خودش چنین کاری کنه