شوهر کثافتم با یه زن مطلقه که 43 سالشه و یه پسر سیزده ساله داره ریختن رو هم و منو از زندگیش انداخت بیرون. الان هفت ماهه خونه بابامم. طلاقمم نمیده. دو تا بچه هامونم پیش مامانشن. من شرایطشو نداشتم. منم امروز دیگه از زور دلم این اس ام اس ها رو براش دادم .هم خودمو تخلیه کردم. هم گفتم شاید زودتر بره طلاقم بده. راحت شم از بلاتکلیفی
خب جونتم بده. این دیگه گفتن داره؟ اهای بچه ها این خانم جونشو واسه بچهاش میده . خوب شد؟
این حجم از بی احساس بودنت غیر انسانیه..چقدر آدم خشکی هستی شما..
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
من بی احساس نیستم. شما داری در موردم اینجوری قضاوت میکنی. وقتی جای من نیستی چرت بیخود انگ بی احساسی ...
من تحت هیچ شرایطی بچمو به مادر شوهر نمیدم اگه شوهرم خیانت کرده باشه بچه هامم میبرم با خودم حتی اگه شرایط نداشتم !خب کار میکنه آدم آخرش کلفتی که هست
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
من تحت هیچ شرایطی بچمو به مادر شوهر نمیدم اگه شوهرم خیانت کرده باشه بچه هامم میبرم با خودم حتی اگه ش ...
خب همه مثل هم نیستن. من بچه هامو نبردم، چون همونقدر که مندیگه وظیفه مادری دارم. اونم پدرشونه باید به وظیفش عمل کنه. من چهارسال بچه داری کردم اخرش گفت تو بلد نبودی بچه داری کنی. تو باهاش بازی نمیکردی. غذاش ندادی. دندوناش خراب شده.حرف نمیزنه. یک درصد خودشو مقصر نمیدونست. اخرشم گفت مامان من بهتر بچه بزرگ میکنه. منم گفتم پس بده همون مامانت بزرگ کنه. من حق ملاقات گرفتم. دو روز در هفته و برای من کفایت میکنه. اینا خانوادتا وحشین .اگه فردا بچه ها یه خط رو دستشون بیوفته میرن پزشک قانونی و دردسر درست میکنن. من نمیتونم به تنهایی مسولیت دو تا بچه ی کوچیک رو بعهده بگیرم حتی اگه از دلتنگی بمیرم. همه مشکلات مالی نیس اون یه قسمتیشه
استاتر تنها پنج ساله ازدواج کرد مگه چقدر ایستاد ومبارزه کرد چقدر تلاش کرد تا زندگیشو نگه داره درسته ...
مثلا کع چی بشه.۵ سال دیگه صبر کنه که ذرع ذرع اب بشه.نظرتو بزار برا خودت.خیلی دارم سعی میکنم جوابتو درست بدم.واسجی یه زن باید خودشو نابود کنه.چرا مرد بخاطر بچه هاش از هرزگیش دست برنداره چرا فقط ما زنا باید گذشت کنیم.هه زن خوودشو پیر کنه برا بچه .بچه ای که فردا ازدواح میکنه حال مادرشم نمپرسه.جرا زن باید محکوم یه گذشت کردن باشه
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
چون میدونه در کنلرش خیلی اذیت شدم اگه بگم برمیگردم اونم میگه برگرد چون میدونه که حاضر نیستم تحملش کن ...
خونه جدا داره؟ میتونی استرداد جهیزیه کنی .وقتی جهیزیت بردی به دا گاه بگی خونش خالیه. وسایل بخره بزاره توش تا من برم. تا اون موقع باید نفقه بده بهت و میتونی تو خونش نری
وقتی زن آرامش نداشته باشه شک نکن نمیتونه آرامش بده به بچه هاش اینجوری هم یه زن خوار و ذلیل میشه مشکلات اعصاب پیدا میکنه هم اینکه بچه هاش با عقده و مشکلات روحی و روانی بزرگ میشن.حتما یه تجدید نظر کنید توی طرز فکرتون