2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192081 بازدید | 1391 پست
فقط ی سوال دارم نریزین سرم ..الان پیام داده.. دادگاه پرینتشو بگیره ب عنوان مدرک استفاده میشه؟ مثلا ...

اخی نازی😂😂😂😂😂😂😂😘😘معلوم میشه زیاد ریختن سرت

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا هركثافتي هم باشن بازم تااين زناي اشغال اوكي ندن اونا دستشون ب هيچ جايي بندنيس

خب هر چقدم زن اشغال زیاد باشه تا مرد نخواد زنا نمیتونن کاری بکنن. پس مردی که بخواد بلغزه همون بهتر که از اول نباشه

نه اون کثافت هیچی نگفت. و مطمعنم که داشت میخوند و بهش میرسید. من میدونستم که جواب نمیده. عادتشه. .ولی میدونمم که زورش گرفته. اینکه کفتم کوچیکتر حال میده. اخه همیشه میگفت تو میترسی .هیچکاریم نمیکنی. میخواستم بگم منم میتونم .الکی. بعدشم تو دادگاه تمکینش رد شده. گه میخوره حرف بزنه. بعدشم من طلاق نمیدونم. منتظرم اون بره درخواست طلاق بده تا نصف اموال گیرم بیاد . .و در اخر خخخخخ. اصلا بزار بفهمه زورم گرفته گور باباش

من

چندوقت پیش چتای خیانت شوهرمو دیدم جلوی حانوادش ب گوه خوردن انداختمش..

الان مث سگ لال شده دست رو قران گذاشت ک دیگه خطا نکنه،ولی داغش تا ابد تو سینه میمونه

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
سن فقط یه عدده منم بهش کار ندارم ولی عایا طراوت  تازگی روحو جسم  یه زن 26ساله رو یه زن که ...

😂😂😂دارن عزیزم نمونش گوگوش ببین با رها اعتمادیم ازدواج کرده چقدرم راضیه به به چه چهشم ب راهه😂گوگوش از همه ماها هم جوون تره با اینکه سنش از ننه بزرگ منم بیشتره  ،

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    
مهربون

اخه خودم درد زیاد کشیدم میفهمم این چیزارو😔

لطف داری بهم😙

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
سن فقط یه عدده منم بهش کار ندارم ولی عایا طراوت  تازگی روحو جسم  یه زن 26ساله رو یه زن که ...

نمیدونیم اون خانم و استارتر چه جورین که بخوایم قضاوت کنیم ولی به فرض اون خانوم زیباترین زن رو زمین بازم شوهر استارتر حق خیانت نداشت یا میتونست اول رابطشو با استارتر تموم کنه بعد بره سراغ یکی دیگه نه اینکه فقط به فکر هوسبازیش باشه

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣