شوهر کثافتم با یه زن مطلقه که 43 سالشه و یه پسر سیزده ساله داره ریختن رو هم و منو از زندگیش انداخت بیرون. الان هفت ماهه خونه بابامم. طلاقمم نمیده. دو تا بچه هامونم پیش مامانشن. من شرایطشو نداشتم. منم امروز دیگه از زور دلم این اس ام اس ها رو براش دادم .هم خودمو تخلیه کردم. هم گفتم شاید زودتر بره طلاقم بده. راحت شم از بلاتکلیفی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اون کثافت هیچی نگفت. و مطمعنم که داشت میخوند و بهش میرسید. من میدونستم که جواب نمیده. عادتشه. .ولی میدونمم که زورش گرفته. اینکه کفتم کوچیکتر حال میده. اخه همیشه میگفت تو میترسی .هیچکاریم نمیکنی. میخواستم بگم منم میتونم .الکی. بعدشم تو دادگاه تمکینش رد شده. گه میخوره حرف بزنه. بعدشم من طلاق نمیدونم. منتظرم اون بره درخواست طلاق بده تا نصف اموال گیرم بیاد . .و در اخر خخخخخ. اصلا بزار بفهمه زورم گرفته گور باباش
سن فقط یه عدده منم بهش کار ندارم ولی عایا طراوت تازگی روحو جسم یه زن 26ساله رو یه زن که ...
😂😂😂دارن عزیزم نمونش گوگوش ببین با رها اعتمادیم ازدواج کرده چقدرم راضیه به به چه چهشم ب راهه😂گوگوش از همه ماها هم جوون تره با اینکه سنش از ننه بزرگ منم بیشتره ،
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
سن فقط یه عدده منم بهش کار ندارم ولی عایا طراوت تازگی روحو جسم یه زن 26ساله رو یه زن که ...
نمیدونیم اون خانم و استارتر چه جورین که بخوایم قضاوت کنیم ولی به فرض اون خانوم زیباترین زن رو زمین بازم شوهر استارتر حق خیانت نداشت یا میتونست اول رابطشو با استارتر تموم کنه بعد بره سراغ یکی دیگه نه اینکه فقط به فکر هوسبازیش باشه
من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣