2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192080 بازدید | 1391 پست

باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه اون کارهای خونه رو میکنه ومنم قالیذمیبافم مامانم عاشق بافتن قالی بود 

ولی پدرم قبول نکرد تازه مامانم چندین زن دیگه رو هم به پدرم پیشنهاد میداد

سخت میگیریم ما زنها

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
طفلی   منم یکی رو میشناسم اونم خیلی سال پیش شوهرش فوت کرد مجبورش کردن زن یه مرد زندار بشه دخت ...

واقعا درست میگفت دخترش

سخته که پدرت یا پدر بزرگت ثروتمند باشه و سرشناس بعد زن اول نذاره سال تا سال بچه ها و نوه های زن دوم برن خونه پدربزرگشون

سفره بندازه از اینجا تا ... بعد همش هفت پشت زن اول بشینن سر سفره و نوه زن دوم که رد بشه تعرفشم نکنن

مزخرفه زندگی دوزن باهم 

هم برایرخودشون هم بچه هاشون تا هفتاد نسل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدباورت نشه ولی گاهی بدم نمیاد یه هوو داشته باشم که باهم مثله دوتا دوست باشیم فقط به دو دلیل دوست ...

چطور میتونی تحمل کنی؟ از مردای هوسباز متنفرم. بی لیاقتن

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...

عزیزم اینکه شما و مادرتون با این قضیه مشکل ندارید و دلتون هم میخواد سرتون هوو بیاد دلیل نمیشه تبلیغ کنی و  به استارتر پیشنهاد بدی با وجود خیانت و بیرون کردن از خونش و توهین و کتک و چاقو کشی تو خونه اش بمونه جوونیشو بذاره پای یک مرده هرزه 

چطور میتونی تحمل کنی؟ از مردای هوسباز متنفرم. بی لیاقتن

منم خوشم نمیاد ولی خدای نکرده اگه طرفم اینجوری بود بچه هام واسم در اولویتن....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

استاتر بچه هات که در هفته میان دیدنت بعد چطوری ازت جدا میشن؟سخت یا راحت میگم آگه سخت جدا میشن نرو دیدنشون بزار عادت کنن به دوری تو که شرایط نگهداری شون رو نداری لااقل زجر نکشن

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...

بهتره به دکتر مراجعه کنید.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
عزیزم اینکه شما و مادرتون با این قضیه مشکل ندارید و دلتون هم میخواد سرتون هوو بیاد دلیل نمیشه تبلیغ ...

جوابتونو توپستهایذقبل دادم در ضمنذفک نمیکنک شما وکیل مدافع استاتر باشید

بهتره به دکتر مراجعه کنید.

شاید شما باید به دکتر مراجعه کنید....

ایشاالله خدا به خواسته هات برسونتت.خدا به دلت نگاه کنه...

پسرم دنیامه
شاید شما باید به دکتر مراجعه کنید....

شاید ،ولی شما برات ضروری تره با این طرز فکر عجیبتون.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
جوابتونو توپستهایذقبل دادم در ضمنذفک نمیکنک شما وکیل مدافع استاتر باشید

شما لطف کن عقاید مسخره خودتو مامانتو برای خودت نگه دار 

به کسی که چند ساله یه مرد هرزه بهش خیانت میکنه و خانم رو تو بلاتکلیفی نگه میداره توصیه نکن چون اگه ایشونم مثل شما فکر میکرد تا حالا همین کارو میکرد

مامان بزگ مادر من هم چون همش مریض بود هی پیشنهاد میداد به بابا بزرگم برو زن بگیر تو از جونیت خیری ندیدی و عیره 

جدی هم میگفت چند تا هم پیشنهاد داد

پدر بزرگم مرد عاشقی بود و عاشق مادربزرگم شده بود و قبول نمیکرد 

تا اینکه 

توی ۷۰ سالگی پدربزرگم که مامان بزرگم ۶۰ سالش بود 

و بسیلار مادربزرگم بیمار بود اعلام کرد به مامانم که یه زن پیر که محتاج هست و حقوق پدر بزرگم بدردش میخوره براش پیدا کنه

نمیدونی مامان بزدگم چه کرد ... فقط نمیدونی 

یعنی ما میگفتیم ایا این همون بود که از جوونی به پدر بزرگم میگفت من مریصم یه زن دیگه بگیر 

هنوز شیون ها و گریه های مادربزرگم یادم هست

در حالیکه دیابت و چربی داشت وناراحتی قلبی و دیالیز هم میشد سه بار درهفته و مشکل خونی نادر هم داشت 

از بستر بیماری پا شد و مدتی روی پای خودش وایساد و کارهاشو میکرد

پدر بزرگم سر هفته منصرف شد و گفت بابا فقط له خاطر حقوقم که به یکی دیگه هم برسه و گرنه زن بعض تو مگه گیرم میاد

هر دو به رحمت خدا رفتن اما هنوز این کارشون نقل مجالس خانوادگی ماست و میخندیم به مامان بزرگم که چه جوری زد تو برجک بابا بزرگم😄😄😄

شما لطف کن عقاید مسخره خودتو مامانتو برای خودت نگه دار  به کسی که چند ساله یه مرد هرزه بهش خیا ...

یه بار دیگه میپرسم وکیل استاترید شما....