2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192080 بازدید | 1391 پست
چرا ب گوش شوهر اون زن عوضی ن رسوندی،،،،، ک داره خیانت میکنن،،، چقدز خیانت با زن شوهر دار زشت،،، یعنی ...

فامیلشه از طرفی من دلم نمیخاست فعلا زندگیم از دستم بره نمیدونم خیلی حال بدی دارم . چیزای مهم تر از خیانتش هست متاسفانه اعتیادم داره . اخه اون زنم گناهداره اون گول خورده .دلم بحالش میسوزه انقدر لد بخت که اویزونه ادم م ثبت شوهرمن شده که امروز عصری بخاطر اعتیاد کوفتیش اینکه نمیدونم چه کوفتی میکشه تا مرز  سکته رفتم . بخدا سپردم ش . اگه طلاقم بگیرم زمانی انقدر از چشم شوهرم میلینم اونو مقصر از اون زن کینهای به دل ندارم اصلا اونو فراموش کردم . بخدا سپردمش بهتر قلبم با ادمای حقیذب مث اینا تاریک نکنم فعلا اعتیادش که پنهون میکنه از همه چیز برام مهمتر ای خواهر دعا کن یا زندگیم درست بشه یا خلاص بشم . خدا بهم مرگ بده راحتم کنه دیگه توان عذاب کشیدنو ندارم . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 

راستش به نظر من وقتی پیام میدی یعنی خیلی واست مهمه و خیلی بهت سخت میگذره من خواهرم شوهرش از خونه انداختش بیرون یه وکیل خوب گرفت هرچی طلا داشت فروخت خرج کرد یارو میگفت باید ۵۰ تومن بهم بدی طلاقت بدم پول که نداد بهش مهریشم کامل گرفت بچه هاشم بر خلاف میل باطنیش گفت نمیخوام که همین چند وقت پیش مادر شهرش مثل اینکه به درک واصل شد یارو اومد یه ماشینبه نام خواهرم زد تا بچه هارو قبول کنه خیلی سخت بود ولی فقط وانمود کرد واسش مهم نیست الانم کلی خواستگار داره میخواد با یه مورد مناسب ازدواج کنه روزای سخت میگذره میره اصلا نگران نباش چون اونی که ضررمیکنه و خیر نمیبینه اونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...

چه موجودات بی شخصیتی پیدا میشن!!!

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
مامانت از نظر روانی نرماله؟😱

معلومه که نه!

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

عین جریان من هست 

اون زنه دختر 13 ساله داره و8 ماهه با شوهرمه. 

بهش میگم بابا  خوب نسبتت رو بگو و تکلیف همه رو روشن کن. 

تو این 8 ماهه به هیچ جایی نرسیدم گلم. 

منم دوتا دختر دارم 

من محبور شدم و دیگه دارم خودم رو به بیخیالی میزنم. 

چون خانوادم خوب نیستن و من نمیتونم پیششون زندگی کنم. 

روزی هزار بار لعنتش میکنم. 

من 10 ساله زن این مردم 

به قران کوچیکترین بدی درحقش نکردم 

10 ساله ازاین کثافت کاریا میکنه 

هربارش گفت ببخشید. و کوتاه اومدم. 

الانش دیگه حتی وکیل گرفتم، اما خانوادم بهم گفتم طلاق بگیری کجا میری کی خرج تو و دخترات رو میده 

یعنی چی؟؟؟ 

منم توکلم فقط شد باز خدا 

می خوام زنده بمونم و بچه هامو با چنگ و دندون بگیرم و بزرگ کنم

8 ماه زنه با روح و روانم بازی کرد. حرفایی میزد که درد دل شوهر هوس بازم بود، 😔زنه میگفت اون ازت متنفر و تو رو بخاطر شستن........... بچه هات می خواد. میگفت بدبخت این همه سال پی این زن و اون زنه یعنی چی یعنی اینکه ازت متنفره

شما وقتی چیزی اطلاع نداری و طبق حرف یه کاربر دیگه نشستی به من توهیم میکنی که تو مادر نیستی؟  فق ...

ببین اگه خانوادت پشتتن برو ازش شکایت کن و مهرت رو بذار اجرا. توی شرایط ضمن عقد خیانت جز مواردیه که راحت میتونی حرفت رو به دادگاه بزنی و این انسان بی بند و باره و بچه هارو بهش نمیدم. 

الان برو بچه هات رو بیار. 

چند سالشونه 

این شرایط شوهر منه. مردی که دارم باش زندگی می کنم اینه... دوستتت دارم الکی.. دوستت دارمش فقط توی اتاق خوابه. 

جان بچه هام چندبار حواسش نبود گریه میکردم و هیچ لذتی نداستم ازاینکه کنارم هست. حس فقط تنفر 

این شرایط شوهر منه. مردی که دارم باش زندگی می کنم اینه... دوستتت دارم الکی.. دوستت دارمش فقط توی اتا ...

ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده

و همسرت رو سربراه و منصف بکنه...

منم شرایط شما رو داشتم و درکت میکنم 

ذکر حسبی الله و نعم الوکیل خیلی آرامم میکنه

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

چه موجودات بی شخصیتی پیدا میشن!!!

از طرز حرف زدنتون مشخص میشه کی بی شخصیته

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری