2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192080 بازدید | 1391 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااره منم هر چی دیدم بچه رفته پیش کسی که بزرگش نکرده. 

دقیقا ...

بچه هاتون بر میگردن پیشتون بزرگتر که بشن .. اصلا نگران نباشید.

فقط اون دو روز که باهاشون هستید محبت کنید که توی ذهنشون بمونید به خوبی و مهربونی ..  

عزیزم تو مسول زندگی خودتی

بقیه هم فقط نظراتشون رو میدن چیزی که خودت خواستی و در موردش تاپیک زدی سعی کن به جای جبهه گیری نکته ها رو بگیری

اینجا کسی نمیتونه جای یکی دیگه باشه ولی میشه همدلی و همدردی کرد

حرف من اینه حتی اگه همسرت از چت هات برعلیه ت هم استفاده نکنه تو خودتو تا حد اون و یه زن هرزه پایین نبر

یعنی واقعا برای اینکه حرصش رو دربیاری گفتی الان میفهمم پسر سن پایین خوبه

یا خوش میگذره چه با طلاق چه بی طلاق 

پس فرق تو با اونا چیه...

دليل نميشه چون مادرتون و شما از تحقير و نفر دوم بودن لذت ميبريد همه زنها اين طوري باشند  شما ا ...

فک نمیکنی ادمهای بی شخصیت کسایی باشند که خیلی راحت انگ بی شخصیتیو به افراد میچسبونند

متاسفم.....که اینقدر راحت توهین میکنید

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه ها یکی از رفقای بابام خیلی مست و شهوت ران بود البته من ندیده بودمش هیچ وقت خدا روشکر. بابام میگفت اینقد پست بوده همش میگفته من میخوام روی چیز زنا  بمیرم اخرش هم همینطور میشه. با بی ابرویی میمیره. یه عالمه قرص زود انزالی خورده بوده در حین س ک س با زنه میمیره. چقد پست هستن بعضی مردا واقعا

باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...

افکارتون به شدت پوسیده و مسخرست خیلی خودمو کنترل کردم حرف بدتری بهتون نزنم. شما لطف کن نسخه های مسخرتو برای زندگی کسی نپیچ!

سخت میگیریم ما زن ها ؟ انشاالله سر زندگی خودت بیاد که این حرفو نزنی 

عاشق مادر شدن بودم و تو هدیه ای به من دادی ولی چرا زود ازم گرفتیش ؟! همون دو هفته ای که فهمیدم باردارم قد یه عمر بهش وابسته شدم... خدایا به دلم ارامش بده و در آینده فرزندان سالم و صالح ...
لطفا جواب بده اگر زن خیانت کرد و با کسی دوست بود  مرد چکار کنه خداپسندانه تره ؟؟؟زندگیشو نگه د ...

اتفاقا درسته مرد هم باید اگه خانمش دید منحرف میشه اولاذگذشت کنه ثانیا بامحبت و رفع کمبودها سعی کنه خانمش رو از انحرافها دور کنه باید مردونگی کنه.....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
بچه ها یکی از رفقای بابام خیلی مست و شهوت ران بود البته من ندیده بودمش هیچ وقت خدا روشکر. بابام میگف ...

بابات اینارو تعریف میکرد؟

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
هر وقت مرد قبول کرد خانمش همزمان دو تا شوهر داشته باشه و با این قضیه کنار اومد که خانمش با یه مرد دی ...

تو کی هستی قانون وضع میکنی

فرشته هستیذنماینده خدایی ؟؟؟؟پیامبری؟؟؟؟قانون روخدا صادر میکنه واگر ما مخلوقی بیشذنیستیم که نیستیم باید بپذریم هرچند به زعم ما خوش نیاید

همونجور که وقتی خدا به ابراهیم گفت فرزندت را قربانب کن وبه زعم ابراهیم خوش نیامد ولی چون دستور خدا بود بدون لحظه ایی تردید پذیرفت وعما کرد

مثال زدم که بهتر بفهمیم 

😂😂😂😂😂‌ خدا نصیبت کنه یکی بیاد شبا توی بغل شوهرت حاااال کنه تو هم تو اتاقت صداشونو بشنوی و ...

دعایی که برای دیگران میکنی اول در حق خود دعاکننده فرشته ها دعا میکنند

حواست باشه چه دعایب برای دیگری میکنی