2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192080 بازدید | 1391 پست
خب این الان منم؟  من گفتم کجا من گفتم چهار ساله خیانتش خبر دارم؟

دیگه من نمیدونم شما نیستی وقتی جواب اون کاربر رو نمیدی !!!!! 

ضمنا فکر کردم خودت گفتی 

ببخشید علم غیب ندارم!!!! 

اللن ناراحتی من نمیخوام ناراحت ترت کنم 

حرف بدی هم بهت نزدم میتونی بگی اون کاربر اشتباه میگه همین!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
شما وقتی چیزی اطلاع نداری و طبق حرف یه کاربر دیگه نشستی به من توهیم میکنی که تو مادر نیستی؟  فق ...

عه!!!!

من کی گفتم مادر نیستی؟!

برو بخون !!!

شما هم کاربرا رو قاطی کردی با هم😁

من اتفاقا اصلا بهت توهین نکردم 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حق نداري به من بگي ساكت باش.به خاطر عذابي كه داري ميكشي نميخوام بيشتر از اين اعصابتو خورد كنم.خدا ...

اسکرین گذاشتم صفحه قبل 

استارتر نگغفته بود یه کاربر دیگه گفته بود در رابطه با اسی

وای نمیفهمم چرا انقد اصرار دارید بگید اخلاق این خانم خوب نیس

اصلا درک می کنید شرایط ایشونو؟

کمی به فکر دل همنوع خودمون باشیم بد نمیشه والا.

انسانیت حکم میکنه حداقل اگه نمیتونیم مرهم دردش بشیم سکوت کنیم 

ایشون الان تو بدترین حالتی ک یک زن میتونه باشه قرار داره اونم بیگناه

درحالیکه سرگرم بچه بزرگ کردن و زندگی خودش بوده یه دزد بیشرف اومده و از هستی ساقطش کرده

هرچقدر هم بهش بگید تو مادری و باید قوی باشی، خواهش میکنم حق بدین نتونه.

حق بدید نتونه رو اعصابش کنترل داشته باشه

بقدری کافی دلش خونه خواهشا انقد نریزید سرش‌

من دیگه نمیام این تاپیک

چون تحمل دیدن اینهمه زجر کشیدن همنوع خودمو ندارم

فقط براش  از خدا میخوام یا درست بشه یا تموم بشه

ااره منم هر چی دیدم بچه رفته پیش کسی که بزرگش نکرده. 

ی وکیل از اشناهامون میگفت هیچوقت به خاطر بچه ها مهریتونو نبخشید چون دادگاه تا بچه ها کوچیکن میده به مادر بعد از اونم از خود بچه میپرسن با کی میخاد زندگی کنه که معمولا مادر رو انتخاب میکنن ودر همچین شرایطی بچه باید پیش پدر بمونه تا مرد تنبیه بشه و حس مسئولیت کنه نه اینکه از هفت دولت ازاد شه و بره دنبال عشق و حالش اونوقت زن بیچاره بشینه بچه داری کنه 

دقیقا حرف منو زدین .ممنون

اونایی که میگن من جونمو فدای بچم میکنم و چرا بچه رو ول کردی و..... چون توشرایط شما قرار ندارن ونمیتونن درک کنن حتی روز قیامت هم تو شرایط سخت مادر بچه شو ول میکنه و تو فکر نجات خودشه بمیرم برا دلت که از حالا قیامت شده تو دلت 

استارتر تنها راهش ااگه زندگیت نیخای خفظ کنی بی محلی و هست و جوری باهاش اتمام حجت کنی که انگار واست تمام شده و مرده . چنان پشیمون بشه به دست و پات بیفته . عزیزم منم تاز ه پنج شش ماهی از شوهرم خیانت دیدم اما اصلا باهاش دهن به دهن نشدم . حتی یه بارم بهش پیامک ندادم جز اینکه جوری حرف بزنم شان خودم حفظ کنم و بهش فهموندم برام تموم شدهاست هر چقدر اون بهم پیام داد اصلا جوابشوندغدم فقط ازش فاصله گرفتم و پشیمون شد یرش به سنگ خورد اما چه فایده یه ماهه گذشته از جداییش با اون زنیکه اما هنوز روحم و دلم زخمیه تا بید خوب یشه بشم ادم قبل طول میکشه . اینم بگم مردی که ذات خرابه کاری به سن و قیافه و اینا نداره هاع هرزه است دست خودش نیست . اتفاقا زنیکه با سوهرم بود هم ازمن بزرگتر بود ۶ سال هم از لحظ ظاهری ناخن انگشت کوچیکه پامم نمیسد . دلم سوخت خیلی خیلی که با ادم ی انقدر ارزونی منم ارزون فروخت . خدا بزرگه انشالله به دلت و زندگیت ارامش بده . بخدا تو کل کن ازش چاره بخاه هیچ وقت سر عصبانیت نه تصمیمی بگیر نه حرفی بزن بزار یه مدت بگذره از همسرت دور شو تا اروم بشی برخورد و عکس العمل اونم بسنج همه شرایطتت در نظر بگیر عاقلانه تصمیم بگیر . انشالله صلاحت پیش بیاد . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...

مادوس داریم سخت بگیریم شماا ومادرت سخت نگیر یک عالمه هووی خوشگل بگیرید واسه شوهراتون .چون مامانت هوو دوس داره فکرکردی عقل کله