2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای استاتر من اینقد تپش دارم که راهی بیمارستان میشم اکو هم کردم متخصص قلب برام پروپرانول 10 داد ولی داروساز بهم گفت نخور که جلوی رشد جنین رو میگیره و زایمان زودرس میاره ولی من تو نی نی سایت خوندم خیلیا خوردن .

شما بی خوابی ندارین؟؟

من هلاک شدم از بی خوابی

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

من از شدت تپش بالا خفگی هم میگیرم .

تو بارداری اولم اصلا اینجوری نبودم 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
وای استاتر من اینقد تپش دارم که راهی بیمارستان میشم اکو هم کردم متخصص قلب برام پروپرانول 10 داد ولی ...

کم خواب شدم یه مدته شب دیر خوابیدم صبح زودم بیدار شدم رفتم سرکار بعدش اینجوری شدم

کم خواب شدم یه مدته شب دیر خوابیدم صبح زودم بیدار شدم رفتم سرکار بعدش اینجوری شدم

من شبانه روز اگر 4 ساعت خابم ببره گاهی وقتا 36 ساعت مدام بیدارم روانی شدم بخدا 

منم احساس خفگی رو دارم گاهی اوقات

وای خدا روز شماری میکنم تمام بشه روانی شدم دیگه

منم احساس خفگی رو دارم گاهی اوقات

کی زایمان میکنی ان شاالله ؟