2777
2789
وای استاتر من اینقد تپش دارم که راهی بیمارستان میشم اکو هم کردم متخصص قلب برام پروپرانول 10 داد ولی ...

سلام عزیزم خوبی میگم شما توی بارداری پروپانول مصرف کردی؟ از هفته چند؟ مشکلی پیش نیومد برای جنین؟ من خیلی تپش دارم بین 90 تا 125 تا ، شما چکار کردید؟

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی من بفرستید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی میگم شما توی بارداری پروپانول مصرف کردی؟ از هفته چند؟ مشکلی پیش نیومد برای جنین؟ من ...

سلام عزیزم بله مصرف کردم چون به حدی تپش داشتم که راهی بیمارستان میشدم . ولی دچار زایمان زودرس شدم توی هفته ۳۵ سزارین شدم بچمم وزنش خیلی کم بود ۲۴۰۰ بود 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
سلام عزیزم بله مصرف کردم چون به حدی تپش داشتم که راهی بیمارستان میشدم . ولی دچار زایمان زودرس شدم تو ...

من دخترم که به دنیا اومد 2600 بود پروپانول هم مصرف نکردم ولی تپش قلب داشتم، ولی الان دیگه نمیتونم نخورم واقعا کلافه ام نمیدونم چکار کنم، قید بچه رو بزنم یا نه

من دخترم که به دنیا اومد 2600 بود پروپانول هم مصرف نکردم ولی تپش قلب داشتم، ولی الان دیگه نمیتونم نخ ...

چند هفته ای الان ؟؟ من از ۱۹ هفته مصرفو شروع کردم

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
چند هفته ای الان ؟؟ من از ۱۹ هفته مصرفو شروع کردم

من هنوز باردار نیستم، قبلا قرص سیپرالکس مصرف میکردم برای اختلال اضطراب، حالا که قطع کردم برای بارداری ، استرس هام شروع شده. چند روز پیش اقدام داشتیم نمیدونم حالا باردار بشم یا نه، بچه دومم هست، یه دختر دارم.

من هنوز باردار نیستم، قبلا قرص سیپرالکس مصرف میکردم برای اختلال اضطراب، حالا که قطع کردم برای باردار ...

منم اضطراب بارداری داشتم کلونازپام میخوردم روانپزشک برام داده بود. از عوارضش شکاف کام و لب نوزاد هست من ترسیدم کلا دوتا خوردم دیگه نخوردم و تحمل کردم .

ان شاالله بی دردسر و راحت باردار بشی عزیزم  و دوره خوبی داشته باشی

من سونو زده 28 تیر ولی سزارینی که هستم احتمالا بیاد چهاردهم یا پانزدهم تیر

ععزیزم میدونم پست ت مال خیلی وقت پیشه ولی تو دوران بارداری با تپش چیکار کردین؟؟؟دارو خوردین؟؟؟